BalkansPress

Dobro došli!

Dvojica mladića koja su osumnjičena da su brutalno ubili Nikolu Kosanića (22) iz Sopota, uhapšena su u Mađarskoj.

Istog jutra kada su Nikolu prebili do smrti u centru Bratislave, dvojica napadača su pobegli, a dvojica koja nisu direktno učestvovala u napadu su uhapšeni odmah.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o mladićima iz Aleksinca.

PROČITAJTE: OVO JE NIKOLA K.(22) DRŽAVLJANIN SRBIJE KOJI JE UBIJEN U SLOVAČKOJ: Drugari su mu odustali, ali NJEGA JE NEŠTO VUKLO! Sopot zavijen u crno!

 

Policija je u nedelju oko 5 sati primila poruku da čovek bez svesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte.

Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Policija je preko snimaka tražila Nikoline ubice koje su ga monstruozno lišili života.

Porodica stradalog Srbina u mestu Mali Popović juče nije bila u stanju da daje izjave. Ipak, komšije kažu da je Nikola bio vredan mladić koji je u Slovačku otišao kako bi zaradio "koji dinar više".

- Svi smo šokirani! On je jako dobar dečko, nikad nije pravio probleme! Povremeno je radio u Slovačkoj kao fizikalac na građevini da zaradi za bolji život. Nikola ima tri sestre, cela porodica mu je za primer, sigurna sam da on nije inicirao sukob - kaže komšinica.

Prema rečima izvora bliskog porodici stradalog Nikole, zasad nije poznato kada će mladić biti sahranjen u svom rodnom mestu.

- Trenutno porodica sređuje papire i skuplja novac za dopremanje tela iz Slovačke u Srbiju, što je poprilično skupo - kaže poznanica Kosanićevih.

(BalkansPress / Izvor: srbijadanas.com)

Scroll to top