BalkansPress

Dobro došli!

Ninoslav Jovanović (46), poznat kao i Malčanski berberin, za kojim je policija tragala 17 dana zbog sumnje da je oteo Moniku karimanović iz Niša danas je u 14.20 sati uhapšen na groblju u Malči.

Kako saznajemo, kada je video policijsku patrolu, Jovanović je pokušao da se sakrije, ali ga je policija ipak primetila.

*FOTO: KURIR

PROČITAJTE: Igor Jurić je objavio fotografiju Tijane i Saške u zagrljaju, uz šest reči koje lede srce (FOTO)

 

Kada su došli do njega, navodno nije pružao otpor, ali je primećeno da je dosta iscrpljen i da je prilično oslabio.

*FOTO: KURIR

- Brada mu je zarasla, bio je sav blatnjav, nosio je izbledelu jaknu - kaže naš izvor.

Meštani su najpre sinoć prijavili da su ga videli, a potom je i danas stigla prijava, kada ga je meštanin video da je istrčao iz kuće i pobegao ka groblju. Veliki broj policajaca se usmerilo ka tom tragu i krenuli su tim putem.

Međutim, Jovanović je bežeći od potere naleteo na policijsku zasedu koja je išla s druge strane pored groblja u Malči.

 

Ovog puta Jovanović je uhvaćen zahvaljujući meštanima, koji su ovog puta dali prave informacije. Podsetimo, policija je tokom potere za Berberinom dobijala nekoliko lažnih dojava što je samo otežalo potragu.

Inače, devojčica Monika Karimanović je, takođe, nađena zahvaljujući istinitim dojavama meštana.

Hapšenje Malčanskog berberina je dokaz koliko je zajedništvo građana i policije značajno i samo tako možemo da postignemo dobre rezultate.

*FOTO: KURIR/M.S.

Podsetimo, u poteru je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara, Helikopterska jedinica, Žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

Jovanoviće je osumnjičen da je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) na putu do škole.

Potraga za Monikom je trajala danima, a zahvaljujući vrednim ljudima koji su po teškom terenu i strašnim vremenskim uslovima tragali za njom, ona je pronađena posle 10 dana pakla.

(Izvor: Kurir.rs/J.R./M.S.)

Scroll to top