BalkansPress

Dobro došli!

Luda Mira, sekretarica s*ks-mafije, koju je policija raskrinkala pre dva dana i uhapsila 22 člana, otkriva da su se klijenti žalili na devojku koja je imala crno ispod noktiju i da im je stalna mušterija bio patuljak, sklon nastranom seksu.

PROČITAJTE: MEDICINSKA SESTRA NA SPISKU PROSTITUTKI S*KS BANDE: Među klijenatima poznati POLITIČARI I BIZNISMENI!

 

U ispovesti bivša sekretarica kaže da su devojke često upadale u nevolje dok su prodavala telo za novac i da su najviše problema imale sa novopečenim biznismenima jer su bahati i bezobrazni.

*FOTO: FACEBOOK

- Posao mi je bio da primim poziv, čujem želje mušterija i pozovem devojku. Njoj sam govorila da kaže da ide kod muža, roditelja ili dečka služila kao alibi, pošto bi najčešće govorila "da ide kod prijateljice". Zakazala bih gde treba da se nađe sa obezbeđenjem i vozačem. Ukoliko je išla kod mušterije u stan, obezbeđnje je proveravalo da li se u stanu nalazi još neko osim klijenta. Obezbedenje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka "poklon". Devojke su na licu mesta dogovarale sve ostalo, a zavisno od želja, cena bi rasla. Sat vremena druženja, u koji je uključen i oralni s*ks, iznosio je 100 evra uz obavezno korišćenje kondoma. Svaka druga želja se dodatno plaćala, za oko 50 evra, a cena je bila duplo skuplja za perverzije i bizarnosti - priča Luda Mira i dodaje:

 

- Jedan patuljak bio je stalna mušterija, a devojke posle njega nedelju dana nisu mogle da imaju s*ks. Bio je ljubazan, fin i žalio se da zbog rasta nema redovan s*ks, a devojke su prepričavale da je među nogama imao šta da pokaže! Pristojne žene su ga ignorisale, pa je zbog toga odlučio da plaća prostitutke. Posle nekoliko susreta pročulo se da je obdaren, dominantan i da fizički iscrpljuje devojke, zbog čega su počele da ga izbegavaju. Podizali smo cene da bismo ga odbili, ali je on redovno dolazio. Bili smo primorani da zovemo devojke iz drugih agencija da bismo bili fer prema njemu. Te devojke su posle s*ksa s njim bile nedelju dana na odmoru, pa je za nas ostajalo više posla - priseća se sekretarica u dahu.

Jedna devojka je tvrdila da joj stalna mušterija nije platila, dok je klijent bio izričit da je dao novac, iako nisu imali s*ks, ispostavilo se da mu se ona zgadila jer je primetio da ima crno ispod noktiju.

*FOTO: MUP

- Devojka je dobila otkaz, a posle toga su pravila bila mnogo oštrija. Morale su da budu pristojno obučene, istuširane i, naravno, zdrave. Prvo pravilo je da nisu narkomanke - priča sagovornica.

Policija je uhapsila 22 člana dve kriminalne grupe, zbog sumnje da su od marta 2019. do januara ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su devojke za novac imale s*ks sa klijentima. Osumnjičeni su juče saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu. Njih 18 je zadržano u pritvoru do 30 dana, dok je četvoro pušteno da se brane sa slobode, ali im je zabranjena međusobna komunikacija.

(Kurir.rs/Alo, E.S./FOTO: Profimedia/Ilustracija)

Scroll to top