BalkansPress

Dobro došli!

Sombor: Vladan Ž., osumnjičen da je nožem ubo Marka Đurovića, rekao je da se samog zločina ne seća jer je imao prekid filma.

PROČITAJTE: UHAPŠEN UBICA MLADIĆA U SOMBORU: Nožem usmrtio Marka Đurovića (28) dok je šetao sa ocem!

 

Vladan Ž. (41) iz Sombora, osumnjičen da je 13. januara na Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasmrt izbo sugrađanina Marka Đurovića (28), i to naočigled njegovog oca, na saslušanju kod tužioca je izjavio „da jeste izbo Marka, ali nakon što je on njega ošamario“, nezvanično saznaje Kurir.

Mesto zločina... Apoteka ispred  koje je ubijen  Đurović

*MESTO ZLOČINA... APOTEKA ISPRED KOJE JE UBIJEN ĐUROVIĆFOTO: KURIR

Prema rečima našeg izvora, iako je osumnjičeni priznao zločin, rekao je „da se samog čina ne seća“.

 

- Navodno je izjavio da je u tom trenutku imao prekid filma - kaže naš izvor i dodaje da je kamera sa apoteke na Prvomajskom bulevaru snimila čitav zločin. - Na snimku se vidi kako je Vladan Ž. u prolazu, tačnije prilikom mimoilaženja, nešto promrmljao u pravcu Đurovića, koji je šetao sa ocem. Zatim se vidi kako Đurović prvi kreće ka osumnjičenom. Navodno ga je ošamario i odgurnuo. Posle toga, osumnjičeni je izvadio nož i dva puta ga zario Đuroviću u srce - kaže izvor i dodaje da policija nije pronašla nož kojim je ubistvo počinjeno.

Kako saznajemo, uhapšeni Vladan Ž. je vojni kuvar, zaposlen u Prvom centru za obuku. - On je već 17 godina profesionalni vojnik, a njegovo hapšenje šokiralo je sve koji ga poznaju. Znali smo da ima problema u porodici, da je pred razvodom. Supruga mu je otišla u Nemačku da radi, a on trenutno živi sa sinom. Mučila ga je situacija u porodici, bio je pomalo rastrojen, ali je na poslu bio savestan i odgovoran radnik - pričaju prijatelji uhapšenog i dodaju da je on posle ubistva normalno dolazio na posao.

PROČITAJTE: Dvojica muškaraca s fantomkama SEKIROM NAPALI MLADIĆA u Novom Sadu: Naneli mu teške povrede

- Ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Niko od kolega nije ni mogao da nasluti da je on uradio nešto tako jezivo - kaže jedan kolega.

Kako saznajemo, Vladan Ž. živi na bulevaru u kom se zločin dogodio.

Kamere ga snimile

BIO U KAFANI

Kako saznajemo, kamere sa Prvomajskog bulevara zabeležile su kako je osumnjičeni pre zločina izašao iz kafane da kupi cigarete. - Po povratku iz prodavnice naleteo je na pokojnog mladića i njegovog oca - kaže izvor Kurira.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, J. M.)

 

Scroll to top