BalkansPress

Dobro došli!

KRALjEVO – U teškom saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio rano jutros, oko 6.30, u mestu Tavnik na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Preljina, dve osobe su poginule, dok je jedna osoba zadobila teške povrede i kako saznajemo, nalazi se u životnoj opasnosti.

PROČITAJTE: DETALJI O ZLOČINU KOD BATAJNICE: Oženjeni žandarm Pavle razneo sebe i ljubavnicu Marinu jer je želela da se vrati momku?

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „golf“ crnogorske registracije, krećući se prema Preljini, prilikom preticanja kamiona kraljevačke registracije direktno udario u autobus kragujevačkog prevoznika „Vihor“ koji je dolazio iz suprotnog pravca.

 

Dve osobe iz „golfa“ su na mestu preminule, dok je jedna ženska osoba, koja se takođe nalazila u automobilu, sa teškim povredama sanitetskim vozilom prevežena u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu i lekari se bore za njen život, dok niko od putnika autobusa nije povređen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a posle uvižaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila, mada se pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Scroll to top