BalkansPress

Dobro došli!

Pavle R. (31) iz Stare Pazove najverovatnije je zbog neraščišćenih ljubavnih računa sa Marinom P. (28) iz Nove Pazove aktivirao ručnu bombu i oboje ih odveo u smrt u svom automobilu "opel vektra", na starom vojnom putu između Nove Pazove i Batajnice.

PROČITAJTE: 

Šta se tačno dešavalo u vozilu pre same eksplozije, ostala je tajna koju će žandarm i vaspitačica odneti u grob. 

Marina je, inače, radila kao vaspitačica u vrtiću u Staroj Pazovi, koji su pohađala Pavlova deca, pa se pretpostavlja da su se tu i upoznali. Prema rečima Marinih poznanika, ona je iznenada napustila posao u ovoj ustanovi i prebacila se da radi u rodno mesto.

 

Nezvanično, u Novoj Pazovi se najpre zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala oko četiri meseca. Pre dvadesetak dana ona je ponovo promenila radno mesto i prešla u obdanište u blizini porodične kuće, gde je radila do kobnog jutra. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, koji je decu često dovodio u vrtić.

*Foto: Zorana Jevtić

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije hteo da se razvede od žene zbog nje. Zbog toga je čvrsto rešila da prekine svaki kontakt sa žandarmom i vrati se staroj ljubavi, kako bi mogla da osnuje svoju porodicu. 

Marinini prijatelji negariju da je terala Pavla da se razvede. 

Pavle je oko godinu dana bio pripadnik novosadskog odreda Žandarmerije, ranije je bio zaposlen u Policijskoj stanici Stara Pazova. Njegove kolege zatečene su onim što je učinio u utorak ujutru, svi su još u šoku i neverici, pogotovo što je odavao utisak čoveka posvećenog porodici, deci i religiji.

Inače, stradali žandarm bio je u centru pažnje pre tri godine, kad je u medijima pričao o svom hobiju - rezbarenju ikona i gusala.

Dvoje mladih biće sahranjeni danas. Porodica, rodbina i prijatelji na večni počinak ispratiće Marinu u 13 časova na Novom groblju u Novoj Pazovi, dok će se sat kasnije u Staroj Pazovi od Pavla oprostiti njegovi najmiliji.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs / Novosti.rs)

Scroll to top