BalkansPress

Dobro došli!

Tokom pregleda utvrdjeno da se iza zadnjeg branika nalazi specijalno napravljen bunker u kom je droga bila sakrivena.

Policija je u saradnji sa Upravom carina, zaplenila na prelazu Gradina više od 30 kilograma heroina i uhapsila 45-godišnjeg bugarskog državljanina Z.G. zbog sumnje da je trgovao narkoticima, saopštio je večeras MUP.

 

Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu. Kako je saopšteno iz Uprave carina, 57 paketa sa 30 kilograma i 350 grama heroina otkriveno je na ulazu u Srbiju prilikom pregleda vozila "citroen C5" kojim je upravljao 44-godišnji bugarski državljanin koji se iz te zemlje uputio ka Hrvatskoj gde navodno radi.

"Čim je zaustavljen, carinik koji je prvi došao u dodir sa njim primetio je da je putnik vidno uznemiren, te da skoro drhti. Upravo zbog toga službenici su automobil odmah uputili na pregled mobilnim carinskim skenerom, pa su uskoro na snimku primećene nepravilnosti koje ukazuju na to da se u vozilu nešto krije", stoji u saopštenju.

PROČITAJTE: MUP POTVRDIO U stanu uhapšenog stiliste Srđana Švelja iz Novog Sada nađene p*rnografske fotografije maloletnika

Navodi se da je tokom pregleda utvrdjeno da se iza zadnjeg branika nalazi specijalno napravljen bunker u kom je droga bila sakrivena.

"Droga je potom otkrivena i u bočnim stranicama prtljažnika, desnom pragu, ali i u tapacirungu haube, kao i u podu ispred zadnjih sedišta, a osumnjičeni je, kao i heroin, predat policiji u dalju nadležnost", piše u saopštenju.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top