Nisam mogla da izdržim pritisak, nisam videla izlaz. Tog dana, skupila sam sve tablete koje sam pronašla po kući i popila ih. Sećam se da sam popila dve kutije „bromazepama“. Nakon toga, ničega se više ne sećam.

Ovim rečima Kragujevčanka M. V. (22), koja je 7. jula prošle godine u drugom mesecu trudnoće pokušala da se ubije u porodičnoj kući jer nije mogla da podnese pritisak koji su ona i nevenčani suprug trpeli od zelenaša, započinje svoju ispovest.

PROČITAJTE: Dramatični podaci: Izvršitelji plenili hiljade stanova, pa na tajnim licitacijama njihovi rođaci kupovali po 3 puta nižim cenama

U teškom stanju M. V. prebačena je u KC Kragujevac, ali su lekari uspeli da joj spasu život. Kada se probudila, policiji je ispričala da više nije mogla psihički da podnese pretnje, naročito one koje je zelenaš upućivao njenom još nerođenom detetu.

 

- Muž je njemu dugovao 700 evra i uzeo je od njega neki „audi“. Zbog duga je trebalo da mu vrati „audi“ i da mu isplati 1.200 evra. U međuvremenu je M. A. uzeo naš „krajsler“, a kada mu je muž vratio dug, vratio je auto. Medutim, posle je tražio još 800-900 evra, ali muž nije više imao para - priznala je tada trudnica šta ju je nateralo da podigne ruku na sebe.

Iskusne policajce šokirala je pričom o onome kroz šta su ona, iako trudna, i njen nevenčani suprug prolazili.

*FOTO: FACEBOOK

- Muž me je tog dana pozvao telefonom i rekao mi da je M. A. naleteo na njega nožem dok je bio kod druga u naselju Ilićevo. Rekao mi je da mu je M. A. tada zapretio „da će me kidnapovati, odvesti na auto-put i silovati me“. Te večeri smo prespavali van kuće jer smo se plašili za svoju bezbednost - otkrila je trudnica kroz šta prolaze ljudi kojima su zbog pozajmica zelenaši za petama i nastavila da govori o agoniji:

- Sutradan sam se taksijem vratila kući. Tu je bio M. A. u svojim kolima. Videla sam da na suvozačevom sedištu ima nož na rasklapanje. Pitao me je: „Gde ti je onaj ništak?“, misleći na mog muža. Rekla sam da ne znam, jer nije spavao kod kuće. Pitala sam ga zašto mi preti kidnapovanjem, silovanjem i auto-putem. Odgovorio je da je samo hteo da zaplaši mog muža da bi mu vratio pare.

Agoniji, kako je rekla, nije videla kraj. Tada je odlučila da ubije bebu i sebe. Na sreću, lekari su je spasli, a M. A. je uhapsila policija. Inače, M. V. je takođe ispričala da je molila muža da ne kontaktira sa kamatašem i da se više ne viđa sa njim.

- Govorila sam mu da ću ga ostaviti, ali me nije poslušao - rekla je ranije.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, M. V.)

 

Scroll to top