Beograđanin nastanjen u Zagrebu, Dejan Markus (44), proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem", nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag.

PROČITAJTE: Vladimir je golim rukama usmrtio pedofila sa sekirom: Manijak pretio dečacima da će ODSEĆI NEŠTO ako se ne skinu (VIDEO)

 

Njegov nestanak objavljen je i na portalu Nestali.hr.

U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske veštine u jednom je trenutku zamenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavaoci prilika prozvali "čovekom vinom" nakon što je otvorio vinoteku "The Wine” u Vlaškoj.

Poslednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona u pokušaju da bratu uđe u trag.

Nestanak je Markusa je prijavljen policiji koja je započela potragu. Jutarnji je preneo i apel Markusove sestre Jelene koja je pozvala sve koji bilo šta znaju o njenom bratu da jave policiji.

 

PROČITAJTE: ONA JE JEDNA OD ONIH KOJI SU OTIŠLI U NORVEŠKU SA PORODICOM: Posle godinu dana VRATILI SU SE U SRBIJU, a evo zbog čega!

Jutarnji piše da su se u potrazi za Dejanom aktivirale na stotine njegovih prijatelja i poznanika.

U stanu u kojem je boravio na Trešnjevci ostale su mu sve stvari, frižider je bio pun. Jedino nije bilo ličnih dokumenata i mobilnog telefona sa hrvatskim brojem.

Dejan je, prema rečima njegove sestre, u Zagreb otišao nakon što je u Srbiji nanizao uspehe. Snimio je preko 1900 epizoda kulinarske serije ''Kuvati srcem''.

U poslednje vreme, kaže Dejanova sestra, posao mu nije išao sjajno. 

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Tanjug)

Scroll to top