BalkansPress

Dobro došli!

Gerontodomaćica zatekla horor!

Devizni penzioner Slobodan Dane Zdravković (76) nasmrt pretučen i ostavljen na podu vezanih ruku i sa selotejpom preko usta u porodičnoj kući u Zaječaru.

PROČITAJTE: Potresne smrti mladih sportista sve ostavljaju u šoku: Predrag (26) je pao, srce mu je stalo na terenu. Na isti način pre godinu dana umro je i Stefan (19)

Žena je juče oko osam ujutru ušla u kuću i doživela je šok.

- Videla je da je  Slobodan modar od batina i da leži na podu u lokvi krvi. Preko usta je imao selotejp, dok su mu ruke bile vezane. Istrčala je iz kuće, rekla komšijama šta se dogodilo i zamolila ih da zovu policiju - kaže Slobodanov komšija.

 

Prvi rezultati istrage govore da je Slobodan ubijen, a sumnja se da je bio tipovan.

- Radio je u Nemačkoj i zaradio je dobru deviznu penziju. Živeo je sam u Zaječaru, dva puta se razvodio i hteo je da se oženi i po treći put.

Često je davao oglase u lokalnim medijima radi ženidbe. Kroz njegovu kuću je prodefilovalo mnogo žena jer ih je posle javljanja na oglas zvao da dođu na razgovor. Eto, nije mogao da se oženi.

- Sumnja se da ga je neka od tih žena tipovala - kaže komšija.

- Iz prvog braka je imao troje dece, a iz drugog jednog sina, koji živi u inostranstvu. Bio je star i bolestan i nije izdržao torturu. Bio je kulturan i fin. Imao je mali krug prijatelja - navodi komšija.

(BalkansPress / Izvor: Srbijadanas.com)

Scroll to top