Jeziva tragedija u Beogradu! Majka malog Vuka B. koji se 2018. godine slučajno obesio dok se igrao, preminula je danas na njegovom grobu. Nesrećna majka je od tuge izdahnula na mestu gde joj počiva sin.

S.B (45) pronađena je danas oko 18 sati mrtva pored grobnog mesta sina na Novom groblju u Beogradu.

PROČITAJTE: Medicinska sestra iz Britanije upozorava na prvi znak korone: Pre kašlja i temperature pojavljuje se ovaj simptom!

Ona je otišla na grob sina danas oko 16 sati, bez obzira na to što je policijski čas u toku. Pošto se nije vratila kući porodica je pozvala groblje. Crkvenjak je izašao na grobno mesto i zatekao je mrtvu.

Da podsetimo njen sin Vuk je 2018. godine nađen mrtav u porodičnom stanu u centru Beograda u Ulici Dragoslava Jovanovića 9, stradao je jer se maramom slučajno zakačio za kvaku od vrata i obesio. U trenutku nesreće, jedanaestogodišnjak je bio sam u svojoj sobi, a u stanu su bile i njegove majka i dve starije sestre. Kako se približavao trenutak kada je trebalo da se pođe na trening, majka je počela da doziva sina, da mu kaže da se polako sprema.

- Nije se odazivao na njene pozive, pa je Suzana otišla do dečije sobe. Zvala je Vuka, ali u sobi, tajac - tada je ispričao Vukov stric.

Scroll to top