BalkansPress

Dobro došli!

Aleksandar Halabrin nestao je 20. marta na Banjici, porodica kaže da je neko trebalo da dođe po njega kolima, ali ne znaju ko.

Telo Aleksandra Halabrina (26), koji je nestao 20. marta na Banjici, pronađeno je zakopano u selu kod Sopota, sa prostrelnom ranom na glavi, kaže njegov brat od tetke.

Aleksandrov brat od tetke rekao je da je njegovo telo pronađeno 16. maja, u selu kod Sopota.

PROČITAJTE: Tragediji kod Preljine prethodila FILMSKA TRKA: Esad bežao od policije, udario u automobil Nikole (28) i nastavio da beži zbog posedovanja cigareta bez akciza

 

- Telo je bilo zakopano. Čovek koji je čuvao koze primetio je da njegovi psi kopaju i iskopali su telo. Smrt je nasilna, Aleksandar je imao prostrelnu ranu na glavi - kaže potreseni Aleksandrov brat.

On dodaje da se njegov brat bavio "sumnjivim poslovima" i da su njegove sumnje zašto mu se ovo dogodilo usmerene u tom pravcu.

- Da li se nekome zamerio, ili je bila konkurencija, tu može sad biti milion razloga... - priča Aleksandrov brat.

PROČITAJTE: NIKOME NIJE DOBRO kad vidi ovo: Ovako sam izgledao pre nego što sam PRELEŽAO KORONA VIRUS, a ovako sada (FOTO)

On dodaje da im je kao porodici veoma teško, posebno Aleksandrovoj majci.

- Majka je bila samohrana i bila je jako vezana za njega. On i ja bili smo zajedno otkad sam se rodio, od porodilišta. Ja sam mu bio jedini rod - tužan je Aleksandrov brat od tetke.

Aleksandar Halabrin danas će biti sahranjen na groblju u Janošik.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top