BalkansPress

Dobro došli!

Dečaci koji su jutros izvučeni iz jezera Očaga kod Lazarevca preminuli su nakon sat vremena reanimacije.

Svi napori lekara da ožive braću D.M. (2015. godište) i D.M. (2013. godište), nažalost, nisu imali efekta.

Njihova tela izvučena su ranije danas iz jezera Očage kod Lazarevca. Dečaci su se kupali u jezeru i u jednom trenutku nestali ispod površine vode. Roditelji, koji su bili u plićaku sa bebom, alarmirali su spasioce.

PROČITAJTE: PROFESORE NESTOROVIĆU, HVALA VAM Potresna ispovest majke: Dete mi je rođeno sa teškom dijagnozom, a onda se pojavio on...

 

Dečaci su ubrzo izvučeni na kopno bez svesti, a lekari Hitne pomoći počeli su borbu za njihov život.

Policijske ekipe blokirale su ulaz do jezera Očaga gde se danas u popodnevnim časovima dogodila tragedija kada su se udavila rođena braća, dečaci stari samo šest i sedam godina.

*FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, oni ne dozvoljavaju ulazak ni mnogobrojnim novinarima, ali ni građanima koji su došli kako bi se osvežili.

*FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

 

Na jezeru je trenutno u toku uviđaj, a policajci i nadležni tužilac obavili su razgovore kako se roditeljima nastradalih dečaka, tako i sa spasiocima.

*FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Prema poslednjim informacijama, roditelji su u trenutku kada se dogodila tragedija bili na obali sa ćerkicom, a potonule dečake je iz vode izvukao jedan od mladića koji se zatekao u blizini.

Scroll to top