BalkansPress

Dobro došli!

Filip L. (18) ubijen je juče oko 17 sati u Bulevaru oslobođenja na Banjici.

Filip je ubijen na parkingu, a Aleksa Đ. (21) je ranjen. Kako piše "Pink.rs", ubijeni mladić je živeo nedaleko do mesta zločina.

Naime, sumnja se da su braća Petar R. (34 ), Uroš R. (24) i Radovan R. (37) u popodnevnim časovima na Voždovcu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrebom vatrenog oružja usmrtili osamnaestogodišnjeg mladića, a na isti način naneli teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem mladiću.

 

Filip je preminuo na licu mesta, a Aleksa Đ. star 21 godinu, koga je metak okrznuo, ranjen je u butinu i kolima Hitne pomoći prevezen je na VMA.

Aleksa Đ. Je od ranije poznat policiji i navodno prolazi kroz sistem za više različitih krivičnih dela poput trgovina narkoticima, ometanje policije, nasilničko ponašanje, krađe.

Odmazda za ubistvo na Banjici?

Pucnjava Voždovac

Oko 1 sat nakon ponoći, na Banjici u neposrednoj blizini mesta gde se juče dogodilo ubistvo i ranjavanje, bačena su dva molotovljeva koktela u dva objekta - prodavnicu voća i povrća i cvećaru. U oba objekta je izbio požar. Vatrogasci su vatru lokalizovani i ugasili, prenosi "Informer".

Policija radi na rasvetljavanju slučaja, a sumnja se da su tri osobe iz automobila marke "tojota" bacile molotovljeve koktele.

Vlasnica cvećare je sestra jednog od osumnjičenih muškaraca za jučerašnje ubistvo i ranjavanje.

Scroll to top