BalkansPress

Dobro došli!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23.00 na autoputu Beograd-Zagreb pre skretanja za aerodrom "Nikola Tesla" poginulo je dvoje ljudi.

Prema nezvaničnim informacijama, kombi se sudario sa kamionom i nastradali su vozač i suvozač iz kombi vozila, dok je vozač kamiona prošao sa lakšim povredama. 

Kako smo nezvanično saznali, na mestu nesreće, oba vozila kretala su se istom trakom iz pravca grada, kada je kombi, iz za sada neutvrđenih razloga, podleteo pod kamion, a kamion se od siline udarca pomerio udesno. 

 

U kombiju se u trenutku nesreće nalazilo sedmoro putnika, koji su u momentu udesa, ostali zarobljeni. Ekipe su ih izvukle i prevezle u Urgentni centar. Kombi je navodno, privatni prevoznik, a putnici su se uputuli za Češku. 

Pod kojim okolnostim je vozač kombija izgubio kontrolu nad volanom, nagađali su i očevici nesreće, ali će tek zvaničnom istragom biti utvrđeno. 

Velika kolona dugačka oko 2 kilometra formirala se sinoć, a svi koji su se našli u koloni morali su da sačekaju da se uviđaj završi kako bi krenuli dalje.

Uviđaj je završen i saobraćaj je normalizovan tek nakon ponoći.

*Foto: Novosti.rs, Igor Marinković

*Foto: Novosti.rs, Igor Marinković

*Foto: Novosti.rs, Igor Marinković

 

Scroll to top