BalkansPress

Dobro došli!

Telo Aleksandra Ranđelovića, čiji je nestanak prijavljen još na proleće ove godine, pronađeno je prošle nedelje u bunaru u vikend naselju Konatice kod Obrenovca.

Prema nezvaničnim informacijama, telo mladića otkriveno je nakon što je njegovu lokaciju nekome u zatvoru otkrio Obrenovčanin R. V. koji se već dva meseca nalazi u pritvoru!

Kako se nezanično saznaje, misteriozni nestanak Aleksandra Ranđelovića razrešen je tek prošle nedelje, nakon što je R. V., koji se jedno vreme takođe vodio nestao, a koji je pre dva meseca uhapšen i nalazi se u pritvoru, nekome ispričao gde se nalazi Ranđelovićevo telo.

Kome je tačno R. V. otkrio ovu jezivu tajnu za sada nije poznato, ali je informacija došla do policije, koja je odmah otišla u selo Konatice kod Obrenovca da proveri da li su ti navodi tačni.

 

U jednom bunaru u ovom selu zaista su pronašli telo muškarca u poodmakloj fazi raspadanja.

Pojedini meštani pričali su za beogradske medije da je Aleksandrovo telo pronađeno iskasapljeno i odsečenih šaka, međutim potvrde ove informacije za sada nema, jer je telo muškarca bilo u poodmakloj fazi raspadanja i poslato je na obdukciju.

Na licu mesta nije bilo moguće utvrditi da li je mladić ubijen ili je preminuo na neki drugi način te je R. V. njegovo telo bacio u bunar kako bi ga se otarasio.

Bunar

*FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Meštani su za Srpski telegraf ispričali da ih je jeziv prizor šokirao, i da su Aleksandar i R. V. jedno vreme živeli zajedno u Aleksandrovoj kući u ovom selu.

- R. V. je tog muškarca bacio u bunar kod jedne oronule kuće u gornjem delu Konatica. Navodno je Aleksandar živeo kod njega u Obrenovcu neko vreme - kaže meštanka Konatica i dodaje da osumnjčenog poznaje odmalena i tvrdi da je narkomanski zavisnik.

Ona tvrdi da je R. V. odrastao u Konaticama kao jedinac u majčinoj kući, u koju se doselio njegov otac pre nego što se R. V. rodio.

- Bio je dobar dečko, ali mu je majka rano umrla, a on je ostao sam sa ocem i uhvatio se lošeg društva i pogrešnih navika i droge. Otac mu je posle umro, a on je pre četiri, pet godina prodao kuću i otišao iz Konatica. Živeo je po Obrenovcu privatno. U jednom momentu sam pomislila da se popravio i da više nema loše navike kad sam ga videla da radi kao kondukter u autobusu. Međutim, posle nekog vremena sam videla da je opet zagazio u poroke - tvrdi bivša komšinica R. V.

Scroll to top