BEOGRAD - Policija je pronašla tragove ubice pevačice Jelena Krsmanović Marjanović (32)iz Borče i očekuje se da će monstrum uskoro biti uhapšen, saznaje Kurir.

Kako tvrdi naš izvor, Jelena se borila za život do poslednjeg trzaja, a ispod njenih noktiju je ostala koža zlikovca.

Dva dana ga saslušavali... Zoranu Krsmanoviću produženo zadržavanje za još 24 sata

*Dva dana ga saslušavali... Zoranu Krsmanoviću produženo zadržavanje za još 24 sata

 

 

Vladimir:  Kada moj Zoran bude čuo da Jelene više nema, ubiće se

*Vladimir: Kada moj Zoran bude čuo da Jelene više nema, ubiće se

- Prema dosadašnjim saznanjima, između Jelene i ubice došlo je do borbe. Na osnovu nađenih tragova pretpostavlja se da ga je ona izgrebala po licu ili telu, pa su na njemu verovatno vidljive rane i povrede koje su nastale tokom borbe sa žrtvom - rekao je naš sagovornik.

Forenzičari su juče pretraživali celo mesto zločina u okolini Crvenke.

- S detektorom za metal pretraživali su kanal u kome je telo pronađeno u potrazi za mogućim predmetom kojim je Jelena ubijena. Inače, pored Jeleninog tela u nedelju je u kanalu nađena i pocepana dukserica, a na obližnjoj oranici i njena desna patika. Na terenu su nađeni i tragovi krvi, koji su ukazivali na to da je bilo borbe. Ta krv nije njena, čekaju se dalji rezultati analiza. Zasad se zna da Jelena nije silovana, a da je tupim predmetom dva puta udarena u glavu. Taj predmet još nije nađen. Pretpostavlja se da je u pitanju čekić ili macola - rekao je naš izvor.

 

Drugi scenario
Ubica zatvorenik ili iz „Laze“?

Jelenine komšije se pitaju zašto istraga ne ide u smeru ka obližnjem zatvoru u Padinskoj skeli, ali i prema duševnoj bolnici „Laza Lazarević“ u ovom naselju.- Taj zatvor je za poluslobodnjake, a ubistvo se dogodilo u nedelju, kad mnogi dobijaju slobodan vikend. I ranije smo ih viđali kako se šetaju po nasipu na kojem je ubijena Jelena. Takođe, tu je i duševna bolnica. Možda tu treba tražiti potencijalnog ubicu. I mi smo zabrinuti i uplašeni jer monstrum još nije uhvaćen - pričaju očajni meštani.

Sumnja
Zašto je Zoran zadržan?

* Prijavio nestanak supruge tek posle nekoliko sati
* Ruke i šake bile mu krvave i izgrebane
* Nekoliko puta menjao izjave
* Došao na poligraf pod dejstvom sedativa
* Svađa sa suprugom putem SMS pred njen nestanak
* Izbrisane neke poruke iz njegovog telefona

Posle zločina
Ukućani uključili veš-mašinu

Inspektori su bili iznenađeni kad su u kući pokojne Jelene primetili da je radila veš-mašina, i to u vreme kad se saznalo da je ona ubijena.- Bilo je čudno što je mašina u tom trenutku bila uključena. Policija je odmah izvukla veš i odnela ga na ispitivanje - kaže naš izvor.

Zoran veliki ljubitelj oružja
Učio maloletnog sina da puca!

U medijima se juče pojavio snimak Zoranovog sina U. M. iz prvog braka, koji je pucao sa 13 godina u streljani, uz komentar da je Zoran ljubitelj oružja. Zoranov sin sada ima 18 godina i on je juče saslušan u policiji u vezi sa Jeleninim ubistvom.

(Izvor i foto: Kurir.rs)

 

Scroll to top