Policijski inspektori koji se bave ispitivanjem slučaja ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović danas su, nakon pretresa jedne kuće u Crvenki iz nje izveli mladića i odveli ga na ispitivanje.

Mladić sa inicijalima I.R, odveden u stanicu kako bi bio saslušan u vezi ubistva pevačice.

Mladić se ispituje u svojstvu građanina, i nije osumnjičen.

 

 

Inače, DNK analize bioloških tragova uzetih sa Jelene Marjanović nisu ukazale ko je ubica, jer za sada nije otkriven DNK neke druge osobe. Istraga je intezivirana u više smerova.

Društvene mreže koje je koristila surovo ubijena pevačica „Granda“ Jelena Marjanović (33) u Borči od juče su pod budnim okom inspektora za visokotehnološki kriminal.

Jedan od pravaca istrage je i sumnja da je nesrećnoj ženi presudio manijak sa "Fejsbuka", koji joj je više puta pretio, a onda joj pratio i čekao pravi trenutak da je ubije. Prema rezultatima obdukcije, ubica je usmrtio pevačicu sa oko 30 udaraca u glavu, najverovatnije drvenom palicom. Veštaci veruju da je Jelena već nakon petog udarca preminula.

U okviru istrage ubistva brutalno ubijene pevačice u policiji je saslušana i njena koleginica Nada Topčagić.

Povodom sumnje da je Jelena imala progonitelja, Topčagić je pozvana na informativni razgovor u policiju, a novinarima je ranije rekla da je njena bliska prijateljica dobijala preteće poruke, ali ih nije ozbiljno shvatala.

Prema Nadinim rečima, njih dve su se čak smejale tim porukama, jer su mislile da se neko šali ili da je, u najgorem slučaju, samo ljubomoran na Jeleninu karijeru.

Iz tog razloga "Fejsbuk" i druge društvene mreže koje je koristila Jelena pod budnim su okom inspektora za visokotehnološki kriminal.

(Alo.rs)

Scroll to top