Srpski teniser Novak Đoković ponudio je Nemcu Borisu Bekeru, svom doskorašnjem treneru, finansijsku pomoć posle proglašenog bankrota.

Read more...

Navijači najpopularnijeg kluba Argentine napravilisu neviđenu feštu na Bombonjeri koja će se dugo prepričavati.

Read more...

Duel Srbije i Italije u finalu Svetske lige u Rusiji definitivno nije bio za one sa slabim srcem. “Delfini” su posle velikog preokreta uspeli da savladaju Italiju i da dođu do nove titule - 10:9 (1:4, 2:0, 5:2, 2:3).

Read more...

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 ponovo je prvak sveta, ali njihovu utakmicu nismo mogli da pratimo ni na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom. Očigledno su neki drugi sportovi važniji, iako u njima već dugo nemamo titulu.

Read more...

UOČI starta Vimbldona prošle sezone, Novak Đoković je imao prednost u trci za prvo mesto na ATP listi kao Usein Bolt u onim na 100 metara.

Read more...

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, zvanično je bankrotirao.

Read more...

Fudbal. Dva puta po 45 minuta napetosti i uživanja, nekad i duže. Majstorski slobodnjaci. Legendarne rečenice komentatora, poput "Imate li, gospodine Galer, časovnik?". Zapravo, sve to bi uskoro moglo da se podvede pod "Fudbal, nekada", jer svetski zvaničnici zaduženi za razvoj najpopularnijeg sporta na svetu - planiraju radikalne promene pravila.

Read more...
Scroll to top