Engleska pop zvezda Robi Vilijams imao je čast da otvori Mundijal, a to je iskoristio da napravi skandal!

 

Read more...

Svetsko fudbalsko prvenstvo počelo je danas u Moskvi.

U uvodnom delu ceremonije otvaranja nastupio je britanski pevač Robi Vilijams koji je pevao delove svojih najvećih hitova, "Let me entertaine you", "Feel", "Angel", "Rock Đ", a na pozornici mu se priklučila operska pevačica, ruski sopran Aida Garifulina.

Read more...

Utakmica između klubova Vesroa i FK Kosovo, u okviru amaterske lige rezervnih timova, prekinuta je zbog tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča.

Read more...

Najemotivniji trenutak ispraćaja reprezentacije Srbije na Mondijal bilo je izvođenje numere "Pukni zoro", koju je interpretirao naš poznati folker Nikola Rokvić.

Read more...

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić postali su danas šampioni Evrope u dvosedu na 1.000 metara na prvenstvu u Beogradu.

Read more...

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle poraza u čestvtfinalu Rolan Garosa nije bio voljan da odgovara na pitanja novinara, te su odgovori bili veoma kratki.

Read more...

Pao je i Verdasko (30)! Novak Đoković (20) je bio bolji i od neugodnog Španca i stigao u četvrfinale Rolan Garosa: 6:3, 6:4, 6:2. Plasmanom u četvrtfinale, izjednačio je prošlogodišnji učinak. Sve preko toga, biće bodovni ćar. Važnije od toga je što je odličnom igrom sada već ozbiljno najavio svoj povratak. 

Read more...
Scroll to top