Sve učestaliju praksu da se pratiocima obrate preko uživo uključenja na Instagramu primenio je i poznati bračni par Đoković, Novak i Jelena, koji su odmor na planini iskoristili da podele dogodovštine sa fanovima.

Najbolji teniser sveta i njegova supruga uživaju u skijanju ovih dana, a jedna od tema koja se provukla tokom obraćanja pratiocima bio je i Jelenin pad na skijanju, ali i trema zbog širokog obraćanja auditorijumu koja se odrazila kroz neprekidno šutiranje Novak ispod posteljine.

 

Interesantan je bio način kako je Novak bodrio Jelenu posle pretrpljenog straha i pada sa skija.

-Ti imaš uvek slobodu da se odrekneš ako ti ne prija. Tvoja dilema je bila ako si danas pala posle četiri dana skijanja, imala si puno samopouzdanja i mislila si da ne može ništa naopako da krene, a onda si izgubila pažnju i doživela pad koji je prouzrokovao veliki strah u tebi. Osećala si da više nisi svoja na skijama i da neke najosnovnije stvari postaju ogroman izazov. Mislim da je suština svega kako se vratiti iz neuspeha i pada. Najveći zadatak čoveka je taj unutrašnji razgovor - filozofski je poručio Novak Jeleni nakon nezgode na skijanju.

Ona se zhvalila pratiocima na strpljenju što su našli vremena da isprate šta se sve događalo u životu poznatog bračnog para.

-Meni je drago da pričamo o ovome jer mnogima se dešavaju padovi u bilo kojoj sveri živta. Možda preduboko ulazim u ovo jer ja sam pala i bože moj, ali na kraju sam odustala... Odskijala sam još malo ali sam odustala. Mislim da je korisno da pričamo o ovome. Meni je drago da smo mogli sa vama da podelimo ove naše filozofske razgovore, hvala što ste bili sa nama. Viđamo se uskoro Srbiji - poručila je Jelena pod vidnim izbuđenjem, koje je Novak bez ustezanja objasnio.

-Išutirala me je ovde ispod posteljine od treme - otkucao je Novak Jelenu.

Novak je posle trijumfa u Melburnu slobodan u februaru, a nakon boravka na zimovanju i u Srbiji očekuju ga obaveze na turnirima masters serije u Majamiju i Indijan Velsu.

(BalkansPress / Izvor: Informer.rs)

Scroll to top