BalkansPress

Dobro došli!

Fudbaleri Hrvatske igraju meč 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine sa selekcijom Mađarske, a veliku podršku imaće od svojih najvatrenijih navijača koji su okupirali Budimpeštu i koje je usred bela dana iznenadio jedan Srbin.

Kako prenose hrvatski mediji, veliki broj navijača već je na ulicama mađarske prestonice, dok se njih oko 1.500 u subotu od 18 sati očekuje na rasprodatoj Groupama Areni. Da li slučajno ili ne, tek jedan od navijača Srbije relativno mirno ušetao je među popularne Kauboje.

 

Sa srpskom zastavom oko struka Srbin je, najverovatnije vraćajući se sa basketa, mirno tapkao košarkašku loptu i ne pomišljajući koliko je zapravo ludo ono što radi.

-Ubij Srbina - momentalno se zaorilo iz grla Hrvata koji su skandiranjem najavili incident, da bi se odmah posle toga nekolicina muškaraca zaletela na neopreznog mladića.

PROČITAJTE: ĐOKOVIĆ JE NJU ŠUTNUO ZBOG JELENE: Atraktivna Lidija Popović Novakova ljubav iz mlađih dana! Evo gde je danas i čime se bavi (FOTO)

Veću tuču sprečili su mađarski specijalci koji su se pojavili na licu mesta kako bi sprečili veći incident.

Zanmljivo jedan od hrvatskih navijača objasnio je policajcu da Srbin provocira, i da su obavili "dobar posao", a kako je sve izgledalo na licu mesta pogledajte OVDE.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top