Dobio je par udarac kundakom u glavu i nakon toga je začuo reči "mrtav je, nosite ga".

Read more...

U Srbiji će danas ujutro ponegde u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima minimalna temperatura biti ispod nule, saopštio je Republički hiderometorosloški zavod.

Read more...

Temperaturni šok koji je usledio u sredu zahlađenjem i kišom koja, čini nam se, neprekidno pada, a proveje i po koja pahulja, ipak nas je na neki način dočekao nespremne iako su meteorolozi danima najavljivali niže temperature.

Read more...

Nakon što je Jonuz Musliju, predsednik Nacionalnog saveta Albanaca, sa sedištem u Bujanovcu, dao punu podršku za ujedinjenje Albanije i Kosova uz komentar da, ukoliko bi došlo do toga, ne bi imalo smisla bez Preševa, Bujanovca i Medveđe, ministri u Vladi Srbije saglasni su da Mulsijuem treba hitno da se pozabave državni organi i da on bude uhapšen!

Read more...

Predsednik Opštine Bujanovac Jonuz Musliju izjavio je danas da zvanična Tirana ima punu podršku za "ujedinjenje Albanije i Kosova", ako izostane njihova evropska perspektiva, ali ne bez Preševa.

Read more...

Jedna Beograđanka preminula je danas u centru grada, a da je nekoliko ljudi pre toga bukvalno preskočilo preko nje ne želeći da joj pomogne.

Read more...

Posle talasa toplog vremena i divnih prolećnih dana u celoj Srbiji, juče je počela da pada kiša, a danas sneg, potpuno neočekivano za april mesec. Iz RHMZ-a kažu da će da hladno vreme trajati do utorka, kada će se sve vratiti u normalu.

Read more...
Scroll to top