Čovek u alkoholisanom stanju je na liniji Požarevac - Beograd maltretirao putnike i vozača. Kako nije imao meru, jedan saputnik ga je pošteno izudarao.

Read more...

Pre samo nekoliko dana smo zbog jesenjeg vremena kukali što još nema grejanja, dok ćemo tokom vikenda imati pravo Miholjsko leto i tražiti načine da se rashladimo u najtoplijem delu dana, kada će temperatura u većem delu zemlje dostizati 27. podeok.

Read more...

Grupa šumokradica iz podujevskih sela otvorila je vatru na patrolu vojske Srbije u reonu kuršumlijskog sela Mrče nadomak administratvne linije sa Kosmetom gde su prethodno bespravno sekli šumu. Naime, prema nezvaničnim saznanjima grupa od desetak Albanaca nalazila se unutar sela Mrče nedaleko od Lukovske banje gde su motornim testerama sekli šumu u državnom vlasništvu.

Read more...

Favorit za novog prištinskog premijera Aljbin Kurti izbacio je u javnost Nenada Rašića kao svog prvog pika za srpskog predstavnika u njegovoj eventualnoj Vladi. Pošto je decidno kazao da neće razgovarati sa "Srpskom listom", koja je na nedeljnim izborima demolirala sve ostale srpske partije na Kosmetu i jedina ima puni legitimitet da predstavlja interese srpskog naroda, Kurti je našao zamenu u čoveku čija je koalicina lista "Sloboda" osvojila 719 glasova ili 0,09 odsto.

Read more...

"Danas počinje izgradnja mosta i trase koja povezuje Srbiju, BiH i Republiku Srpsku. Ovo je vraćanje duga ovim narodima i regionu. Ovo je način da se bolje živi, komunicira i sarađuje i to ne bi bilo moguće da predsednik Vučić nije otpočeo pregovore sa Republikom Turskom i njenim predsednikom", rekao je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik otvarajući početak radova na auto-putu Beograd- Sarajevo u Sremskoj Rači kome je prisustvovao i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Read more...

Aljbin Kurti rođen je u Prištini 1975. godine, gde mu se porodica doselila iz Ulcinja. U javnosti je postao poznat kada je organizovao studentske proteste u Prištini 1997. godine.

Read more...

BEČ - Lider kosovskog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti najavljuje, u intervjuu bečkom dnevniku "Standard", vođenom pred jučerašnje izbore, da će ukinuti takse, ali i tražiti recipročne poteze Beograda, pa i ratno obeštećenje.

Read more...
Scroll to top