Izborni štab SNS objavio je danas proglas sa spiskom imena srpskih intelektualaca, sportista i estradnih zvezda koji na predsedničkim izborima podržavaju kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Njih 650 u proglasu je navelo da svojim imenom, znanjem i rezultatom stoje uz Vučićevu kandidaturu.

Read more...

Ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin spreman je da Srbiji isporuči moćni raketni sistem S-300 na osnovu posebnog međudržavnog ugovora o lizingu, otkriva Informer.

Read more...

Hašim Tači, bivši šef terorističke OVK i predsednik lažne države Kosovo, optužio je ruskog predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina da Srbe sprema za desant na Prištinu!

Read more...

Američka televizija CNN u internacionalnom izdanju, jutros je u lokalnom srpskom vremenu (08:30) objavila ekskluzivan prilog o uspesima srpskih matematičara uz naglasak da imamo najpametniju omladinu sveta.

Read more...

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) naložilo je danas elektronskim medijima da u roku od 24 sata obustave emitovanje predizbornog spota predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, u kojem se pominje "Vučiću pederu", zbog kršenja Zakona o oglašavanju.

Read more...

Rampa koja je Hašimu Tačiju ekspresno stigla iz Vašingtona zbog namere da formira vojsku Kosova najočigledniji je znak da predsednik SAD Donald Tramp zaokreće američku spoljnu politiku u korist Srbije. I odluka Međunarodnog suda u Hagu, pod okriljem SAD, da odbaci reviziju tužbe za genocid protiv Srbije, znak je da Beograd može u budućnosti politički da profitira, smatraju analitičari.

Read more...

Zamenik ministra tzv. Kosova za kulturu Redžepi Hoti najavio je da će kosovska vojska biti formirana naredne sedmice i da će taj proces biti u skladu sa ustavom i u saradnji sa međunarodnim partnerima Prištine.

Read more...
Scroll to top