Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji nas očekuju letnje temperature. Kako navode meteorolozi, vreme će biti pretežno sunčano i natprosečno toplo. Nažalost, u većini gradova će padati kiša za 1. maj, ali nemojte dozvoliti da vam to pokvari praznik.

Read more...

Čedomir Jovanović je za veoma kratko vreme prešao put od skromnog momka u polupocepanim patikama do političara koji trenutno troši milione evra za koje niko ne zna odakle mu.

Read more...

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je, povodom najnovije platforme iz Prištine, rekao da očekuje da se Evropska unija izjasni o tome.

Read more...

Amerikanci šire Bondstil i prave pistu sa koje će moći da poleću lovci i bombarderi. Vojna baza sagrađena 1999. godine proširena je za 100 hektara, a posebno je zanimljivo što je to zemljište pripadalo Srbima, koji su u međuvremenu prognani.

Read more...

U utorak u Strazburu predstavljen je izveštaj o napretku Zapadnog Balkana, francuski predsednik postavio rampu. Zatražio reformu Unije, pa tek onda proširenje.

Read more...

Tribuni parlamentu duguju 2,3 miliona dinara pošto nisu, kako nalažu pravila, opravdali troškove putovanja po svetu.

Read more...

Aleksandar Vučić predsednik Srbije kaže da će 25. aprila ići u Niš, kako je najavio zbog otvaranja novog pogona Leonija.

Read more...
Scroll to top