Ledeni dani sa temperaturama ispod nule zadržaće se do srede kada se očekuje postepeno otopljavanje, kaže meteorolog Nedeljko Todorović i navodi da se novo zahlađenje sa snegom očekuje u poslednjoj nedelji decembra, dok će za Novu godinu temperatura ponovo biti u plusu.

Read more...

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ukazao je na činjenicu da je na sednici SB UN o Kosovu i Metohiji na tablici ispred predsednika Alkesandra Vučića pisalo "Srbija", dok je ispred Hašima Tačija bila tablisa s natpisom - Hašim Tači. 

Read more...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se sinoć na sednici Saveta bezbednosti UN zbog situacije na Kosovu i Metohiji nakon formiranja vojske Kosova, govoreći i o tome kolike pretnje po Srbe u pokrajini ovaj čin predstavlja.

Read more...

Predsednik takozvane Republike Kosovo Hašim Tači obraćajući se na sednici Saveta bezbednosti UN koristio je govor koji mu je napisala Albanka koja vuče sve konce u Americi.

Read more...

Premijer privremenih prištinski institucija, Ramuš Haradinaj, i formalno je odbio predlog Brisela da privremeno ukine uvećane takse, a da se u CEFTA, zauzvrat, umesto Unmika vodi Kosovo sa zvezdicom. 

Read more...

Ministar policije Nebojša Stefanović insistirao je na hapšenju nasilnika koji su divljački upali u policijsku stanicu u Lučanima i maltretirali policijske službenike.

Read more...

Izvor u ruskoj Stalnoj misiji pri UN je dodao da Rusija i zapadne zemlje nisu uspeli da postignu konsenzus oko formata sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, zakazane za ponedeljak i posvećene odluci Kosova o formiranju vojske.

Read more...
Scroll to top