Ministar Aleksandar Antić hitno je primljen u Urgentni centar zbog lošeg zdravstvenog stanja. Kako nezvanično saznajemo, ministar je hospitalizovan.

Read more...

U Skupštinu Srbije stigao je Predlog odluke o izboru vlade, koji predviđa da nova vlada ima četiri potpredsednika, 18 resora i tri ministra bez portfelja.

Read more...

Stručnjaci iz Srbije i Hrvatske uskoro bi ponovo mogli da sednu za sto i pokušaju da se dogovore gde su zapravo granice između dve zemlje. Posle šest godina ćutanja u Zagrebu, signal da su spremni za nastavak razgovora poslala je nova šefica hrvatske diplomatije Marija Pejčinović Burić, rekavši da će Hrvatska formirati komisiju za granicu.

Read more...

Jedan od mogućih kandidata za kosovskog premijera Ramuš Haradinaj tvrdi da je obezbedio većinu od 61 poslanika za formiranje vlade.

Read more...

Fotografija nastala na inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojoj nasmejani poziraju prestolonaslednik Aleksandar Drugi Karađorđević, patrijarh srpski Irinej i mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić, po mnogima je jedna od najupečatljivijih koja je nastala te večeri.

Read more...

- Ovo predstavlja tipičan slučaj diskriminacije u oblasti rada i zapošljavanja koja je zabranjena Zakonom o zabrani diskriminacije i očekujemo da nam stigne pritužba. Ipak, nadam se da veći broj kompanija u Srbiji vodi antidiskriminatorne politike i da će ovakvih nedopustivih slučajeva biti sve manje - rekla je za "Telegraf" poverenica.

Read more...

Anin deda po ocu je Hrvat sa Krka, a baka Srpkinja iz Gorobilja kod Požege. Baka i deda sa majčine strane su iz Babušnice. Zato Ana voli da se našali da je četvrtina njenih korena vezana za Hrvatsku.

Read more...
Scroll to top