Milom kad ne može silom! Ovo je suština nove strategije NATO kojom će Alijansa pokušati da na mala vrata usisa Srbiju. Ovaj plan, koji je skovan u Vašingtonu i Briselu, sprovodi se u pet jasno definisanih faza i napravljen je na duži rok.

Read more...

Poslanik Samoopredeljenja Aljbin Kurti smatra da samoproglašeno Kosovo treba na referendumu da se izjasni o ujedinjenju sa Albanijom, jer je od te zemlje odvojeno, kako kaže, "nasilnim, nedemokratskim putem od strane velikih sila".

Read more...

Kineska svemirska stanica Tiangong prema tvrdnjama stručnjaka mogla bi početkom 2018. godine da padne na zemlju.

Read more...

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici odluku da se Albaniji uputi novčana pomoć od 100.000 evra za saniranje posledica poplava koje su nedavno zadesile ovu zemlju.

Read more...

Pre ostalih država Zapadnog Balkana, Srbija i Crna Gore mogle bi da uđu u EU 2025. godine, ali će pre toga morati da reše granične sporove koje imaju sa državama u okruženju.

Read more...

Građanima Srbije u narednih pet dana predstoje neverovatni temperaturni šokovi, koje će teško podneti i potpuno zdrave osobe.

Read more...

Posle slabog mraza, danas se očekuje sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. U jutarnjim satima biće magle, a krajem dana stiže naoblačenje najpre na severu Vojvodine koje će doneti i slabu kišu. Minimalne temperature kretaće se od pet celzijusa ispod nule, a maksimalna dnevne od 6 stepeni u Užicu i Vranju do 14 stepeni celzijusa u gradovima zapadne, centralne i istočne Srbije.

Read more...
Scroll to top