Ledeni dani sa jutarnjim mrazom u "dvocifrenom minusu" i snegom u većem delu Srbije obeležiće vreme tokom predstojećeg vikenda. Hladna jutra, sa temperaturama ispod nule, kako najavljuju meteorolozi, zadržaće se i prva dva dana radne sedmice, a od utorka predstoji osetno toplije vreme.

Read more...

Rusija će Srbiji isporučiti ‘novu tehniku iz oblasti avijacije’, stoji u ugovoru koji je potpisan za vreme poslednje posete predsednika Putina Beogradu, otkrio Viktor Kladov, direktor kompanije ‘Rosteh’.

Read more...

Srbija je na pogrešnoj strani istorije, smatra ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, komentarišući stav Srbije u pitanju trenutne političke krize u Venecueli.

Read more...

Sunčano i toplo vreme sa natprosečno visokim temperaturama ostaju za nama, te nas već u četvrtak očekuje naoblačenje sa postepenim padom temperature, dok su dani vikenda rezervisani za potpunu vremensku promenu gde će živa u termometru pasti čak 15 stepeni i doći samo do 1. stepena Celzijusa.

Read more...

Kosovska policija u izveštaju tvrdi da je kamion zaplenjen u Šarpelju koji pripada rejonu Leposavića.

Read more...

Prema Tačiju, razgovori u Briselu neće biti laki. On je uveren da će se o platformi za dijalog raspravljati i prosleđivati parlamentu.

Read more...

Ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin potvrdio je na svom Tviter nalogu da je uspostavljanje slobodne zone trgovine između Srbije i Evroazijske unije gotova stvar i da još samo treba da se potvrdi na Međuvladinom savetu.

Read more...
Scroll to top