Željko Sačić, bivši hrvatski general za koga i sami Hrvati priznaju da je polupismena gluperda, juče je javno pozvao predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović da otkaže posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića ako hoće da spase svoju funkciju i političku budućnost, a potom  pozvao srpski narod da sruši Vučića!

Raspomamljeni ustaša je u emisiji TV Z1 "Bujica" izneo niz uvreda na račun srpskog predsednika, nazivajući ga "četnikom", a potom poručio Kolindi Grabar Kitarović da otkaže posetu i izvini se Hrvatskom narodu, a Srbima da se "reše Vučića"?!

 

Sačić, koji je inače počasni predsednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, kaže da će Kolinda snositi teške političke posledice ukoliko do posete dođe, i tvrdi da je jedini način da spase svoj ugled - da otkaže posetu i izvini se Hrvatima. 

Ali to nije sve!

Posle poziva voditelja građanima Zagreba da spuste roletne u uliciama kojima prolazi srpska delegacija, kako bi pokazali da Vučić nije dobrodošao u Hrvatsku, zapenjeni Šačić poručio je da srpski narod treba da se reši Vučića!

Pogledajte kako peni i bulazni ustaša Sačić: 

 

Istovremeno, navodno nezavisni portal Hop objavio je priču o tome kako Vučić dolazi u Vrginmost kao sedište "četničije" i najavljuje se haos zbog protesta branitelja i pravaša u Zagrebu!

*Foto: Printscreen

(BalkansPress / Informer.rs)

Scroll to top