Slova se nalaze na desnom rukavu, a svako od njih u toj reči je prouzrokovalo analizu koja se kao rebus širi regionom.

 

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar poznata je po tome da na svojim odevnim kombinacijama često ima ispisane snažne poruke. Prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu, Kolinda je na desnom rukavu svog kaputa ponela "hrabrost".

Obučena u crnu odevnu kombinaciju koja odiše elegancijom, koja dolikuje zvaničnoj poseti predstavnika jedne zemlje kao što je Srbija, Kolinda je ostavila i jak utisak zato što na rukavu svog kaputa opet ima ispisanu poruku.

*Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Izvezena zlatna slova na crnom kaputu privlače pažnju, a još su zanimljivija kad se zna koje je njihovo značenje. Mnogi su analizirali ovaj natpis i shvatili ga na različite načine, što je čini jednom od "najdvosmislenijih" poruka koje je poslala u odnosu komšijskih zemalja.

 

Slova se nalaze na desnom rukavu, zapravo na onoj ruci kojom se svi rukujemo. Kolinda se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rukovala sa "hrabrošću".

*Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Predsednik Srbije je pored poruke koju je Kolinda ponela na svojoj odevnoj kombinaciji, dočekan uz himnu Srbije i zastave koje se nalaze na nekoliko lokacija u Zagrebu.

Predsednica Kolinda je, inače, na inauguraciji Aleksandra Vučića na svom rukavu, tom prilikom, imala ispisanu reč "ljubav".

*Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Tog dana osmesi i službeno rukovanje, kao i crveno-crna odevna kombinacija bili su prvi utisak po gledanju fotografija i snimaka sa aerodroma, ali i diskretna, kao modni detalj, poruka na rukavima sakoa.

Predsednica Hrvatske poznata je po tome da njeni sakoi imaju slične detalje koji se često komentarišu na diplomatskim skupovima.

Bože Pravde grmi Zagrebom: Svečani doček Vučića na Pantovčaku.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top