BalkansPress

Dobro došli!

Na društvenim mrežama osvanula je nesvakidašnja fotografija. Crni BMW sa zatamnjenim staklima vozikao se ulicama Beograda, a osobe koje su bile unutra istakle su zastave tzv. nezavisnog Kosova da se vijore kako se vozilo kreće.

Slika ovog automobila izazvala je mnogobrojne reakcije. Dok neki nisu mogli da veruju i pitali se kako je ovako nešto moguće, drugi su se bezobrazno naslađivali prizorom.

"Čekaj, stani... Vi Beograđani ste pustili da se automobil ovako okićen vozika po gradu? Slabo je nas Šreder bombardovao...", jedan je od komentara korisnika društvene mreže Tviter koji je objavio ovu fotografiju.

 

Za sada nema zvaničnih reakcija o ovom incidentu.

Spekuliše se da su Albanci u BMW-u sa srpskim tablicama došli i zavijorili zastave nepostojeće države kako bi se Srbima smejali u lice i pokazali da im niko ne može ništa i da mogu da urade šta im se ćefne.

PROČITAJTE: NEKA KOŠTA I 900 MILIONA EVRA, SRBIJI JE POTREBNO OBAVEZNO SLUŽENJE VOJNOG ROKA: Kad pročitate zašto, poželećete DA I VAŠ SIN IDE U ARMIJU!

Sa druge strane, nije isključeno da se radi i o neslanoj šali lokalnog stanovništa.

Na fotografiji ne vide se lica, niti koliko je osoba unutra. Samo se vidi suvozačeva ruka u trenutku dok je otvarao vrata.

O čemu se zapravo radi? Da li je reč o najstrašnijoj provokaciji ili o nekoj neslanoj šali, prosudite sami.

PROČITAJTE: ALBANCI PLANIRAJU DA OD SRBIJE TRAŽE RATNU ODŠTETU! Kada čujete ostale zahteve, neće vam biti svejedno!

(BalkansPress / alo.rs)

Scroll to top