BalkansPress

Dobro došli!

Vlasnik lokala u selu Banjska u opštini Zubin Potok Goran Dražević kaže da je na njegovu kuću pucano zato što je Tači posetio njegovu kafanu.

U izjavi za prištinski portal Insajder, Dražević je rekao da se napad dogodio u nedelju, oko tri sata posle ponoći, kada su svi u kući spavali.

 

"Spavao sam u kući sa suprugom i decom, gađali su i sobu u kojoj smo spavali. Oštetili su mi sobu i lokal, pošto su gađali rafalom sa puta", kazao je Dražević, koji je bivši oficir Vojske Jugoslavije.

PROČITAJTE: KFOR pomagao Tačiju da upadne na sever! Pre i tokom desanta na Gazivode leteli dronovi

*foto: Zoran Šaponjić

Pored sobe i lokala oštećen je i krov kuće na kojem je slomljeno oko 60 crepova, kazao je on i dodao da niko nije povređen u napadu. On je rekao da, i pored saveta prijatelja, nije hteo da prijavi slučaj policiji, jer sumnja da policija može nešto da uradi.

PROČITAJTE: DAČIĆEVA EKSKLUZIVA IZ SHEVENINGENA: Ćelije se prazne, očekuju se prva hapšenja...ne radi se samo o Tačiju, već o većini njih!

Govoreći o poseti Tačija njegovom lokalu, Dražević je rekao da ga je uslužio kafom i rakijom. "On me je upitao da li može da popije kafu. Uslužio sam ga i jednom rakijom. Ja sam mu rekao: 'Dođi Hašime, mi smo zemljaci', pošto sam ja iz Šipolja (predgrađe Mitrovice prema opštini Srbica). Smejali smo se i razgovarali", kazao je Dražević.

Napad na porodičnu kuću Draževića je juče potvrdila i kosovska policija.

(BalkansPress / Beta)

Scroll to top