BalkansPress

Dobro došli!

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je u petak sastanak sa članovima ruskog Saveta bezbednosti na kojem je razmotrena poseta Srbiji, uz osvrt na kosovsku problematiku, objavljeno je na sajtu Kremlja.

Takođe je bilo govora i o predstojećim međunarodnim kontaktima ruskog predsednika, kao i o aktuelnim društveno-ekonomskim temama.

PROČITAJTE: Putin je odleteo, ostalo je 5 TEŠKIH PITANJA ZA SRBIJU

Sastanku su prisustvovali predsednik Ruskog saveta bezbednosti Valentina Matvijenko, ministar odbrane Sergej Šojgu, predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, šef predsedničke administracije Anton Vajno, sekretar Saveta Nikolaj Patrušev, ministar unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev, direktor Federalne službe sigurnosti Aleksandar Bortnikov, kao i direktor spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin i specijalni predstavnik predsednika za zaštitu životne sredine, ekologiju i transport Sergej Ivanov, navodi se na sajtu.

 

Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu protekla je uz velike mere zaštite koje garantuju visokom gostu potpunu bezbednost, ali i veliko oduševljenje u srpskom narodu.

Više desetina hiljada ljudi dočekalo ga je ispred Hrama Svetog Save.

PROČITAJTE: Sada POGLEDAJTE VIDEO kako je Dačić otpevao "Kaljinku" Putinu!

Ruske državne televizije veoma opširno su izveštavale o poseti predsednika Vladimira Putina Srbiji, i to je bila udarna vest, a Rusija 24 imala je direktna uključenja sa svih događaja gde su bile prisutne kamere.

- Jedan od glavnih sporazuma te posete je sporazum vredan deset miliona evra, što samo delimično odražava odnose Rusije i Srbije - rečeno je u najavi te reportaže.

Scroll to top