BalkansPress

Dobro došli!

Bezbednosni izazovi nastali uvođenjem taksi i formiranjem paravojske na Kosovu i Metohiji čine da Vojska Srbije sa pažnjom prati svako dešavanje koje može izazvati nemir među Srbima na Kosovu i Metohiji i još jednom podseća i KFOR i međunarodnu zajednicu u celini da su oni na prvom mestu odgovorni za mir i bezbednost svih koji žive na Kosovu i Metohiji.

PROČITAJTE: OBILIĆI SA KOŠARA: Na današnji dan počela bitka, 200 srpskih vojnika protiv nekoliko hiljada šiptarskih terorista i NATO avijacije (VIDEO)

 

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije ocenjuju da je materijalni položaj naših pripadnika unapređen i zahvaljuju se vrhovnom komandantu na upornom i posvećenom radu na daljem poboljšavanju materijalnog položaja svih pripadnika vojske i ministarstva kao i na ubrzanoj modernizaciji i jačanju Vojske Srbije. 

Vojska Srbije poručuje svima, i u zemlji i u inostranstvu, da nije i neće biti sredstvo za obaranje legalne i legitimne vlasti u Republici Srbiji i nasilno rušenje ustavnog poretka.

Vojni vrh na sastanku sa Vulinom

*Vojni vrh na sastanku sa Vulinom, FOTO: MINISTARSTVO ODBRANE / PROMO

Vojska Srbije, kao čuvar mira i stabilnosti, neće dozvoliti nikakve pokušaje državnog udara i upozorava da bi svi koji ga najavljuju i traže trebalo da odgovaraju u skladu sa zakonom.

Vojska Srbije je opremljena i spremna da izvrši svako naređenje svog vrhovnog komadanta i da sačuva mir i stabilnost naše zemlje i našeg naroda.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top