BalkansPress

Dobro došli!

Vršilac dužnosti premijera privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj najoštrije je osudio ubadanje mladog Srbina na mostu na Ibru, javio je Klankosova, a preneo Kosovo online.

PROČITAJTE: VUČIĆEVA ČISTKA U SNS I VLADI: Samo 1 ministar od sadašnjih će ostati!

Haradinaj je u postu na svom Fejsbuk profilu pozvao pravosudne organe da brzo reše slučaj i kazne počinioce onako kako zaslužuju, prenosi Klan Kosova.

 

On je naveo da je Kosovo država svih svojih građana i stalno je bilo primer tolerancije i različitosti.

- Ovakve akcije su izolovani slučajevi i nikada neće ugroziti mir i sigurnost u zemlji - rekao je Haradinaj.

Direktor KBC o stanju mladića izbodenog u Kosovskoj Mitrovici

Mladić D.B. koji je nožem izboden u nedelju veče na glavnom ibarskom mostu u Kosovskoj Mitrovici uspešno se oporavlja u Kliničko bolničkom centru, izjavio je direktor te ustanove Milan Ivanović.

Prema njegovim rečima, zdravstveno stanje pacijenta je stabilno u ovom trenutku i tok lečenja je povoljan.

 

"On je napadnut sa leđa, uboden je nožem u predelu bubrega i desne strane grudnog koša, tako da su povrede bile opasne po život. Bio u jednom šoku ali je brzom intervencijom lekara operisan i krvarenje je zaustavljeno. Ne očekujemo komplikacije", rekao je Ivanović, prenosi Kosovo onlajn.

Kako je rekao, prethodnih par nedelja bilo je još par sličnih slučajeva i dodao da smatra da građani nemaju poverenje u kosovske institucije.

 Foto: Kosovo online

*Foto: Kosovo online

PROČITAJTE: ANŽEJ DUDA DO SRŽI PONIZIO KOLINDU I HRVATE! Ovako je PREDSEDNIK POLJSKE pokazao predsednici Hrvatske gde joj je MESTO(VIDEO)

"Jedina naša podrška i temelj naše borbe i optimizma da ćemo ostati ovde, izboriti se protiv ovoga nasilja i terora, jeste naša država Srbija koja nam u svakom trenutku daje bezrezervnu podršku", rekao je on i najavio da će sredstvima Vlade Srbije uskoro krenuti rekonstrukcija te zdravstvene ustanove.

 

Scroll to top