Muzička fontana na Slaviji prilično je oštećena noćas nešto posle ponoći, kada se jedan automobil, pod još nerazjašnjenim okolnostima, direktno zakucao u nju. Kako se može videti na današnjim fotografijama zid fontane je naprsao, te propušta vodu.

Prilikom saobraćajne nezgode, kako su saopštili nadležni, polomljene su četiri granitne ploče i oštećeni su zalivni sistem i rešetke na odvodnom kanalu.

PROČITAJTE: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ VRANjA: Otac i sin udarili čoveka kolima, pa nastavili da ga biju dok je ležao na zemlji!

 

- Fontana je isključena i neće raditi u narednih nekoliko dana tokom sanacije - saopštili su iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Podsetimo, u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći na Slaviji, jedna osoba je teško povređena i ona se, kako su danas rekli za "Blic" iz Urgentnog centra, i dalje nalazi na Odeljenju intenzivne nege.

Oštećenja na fontani

*FOTO: GRAD BEOGRAD / PROMO

Ovo inače nije prvi ovakav incident, pošto se sličan dogodio sredinom decembra 2017. godine. Posle karambola u kojem je učestvovalo nekoliko vozila, kombi je prvo udario u zaštitnu ogradu, a zatim i u zid fontane koji je tada, takođe, popustio.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top