BalkansPress

Dobro došli!

Poverenik za informacije od javnog značaja, Rodoljub Šabić najavio je izradu zakona za „biometrijsku idenfikaciju materinstva“. Prema rečima još jednog u nizu poverenika vlasti, čipovanje novorođenčadi će sprečiti krađu iz porodilišta.

Prezauzet hapšenjem novinara, doktor Nebojša Stefanović u ulozi „bebospasitelja“ dobiće dostojnu zamenu u neproverenu patentu domaćeg proivođača Komlena Lalovića.

Marketinško „spasavanje otete bebe“ lično od strane ministra Nebojše – poznato kao i „slučaj helikopter“, označilo je pokretanje velike kampanje čipovanja. Nastavak je sledio formiranjem radne grupe ministarstva zdravlja radi utvrđivanja činjenica o nestaloj deci i dramatičnim novinskim člancima „do sada u Srbiji ukradeno više od 100.000 beba“.

 

Najava poverenika za informacije od javnog značaja samo je završna faza Hegelijanske dijalektike , kao ideje vodilje globalizma. Problem otetih beba i njihovog spašavanja, izazvao je reakciju javnosti – čije je „rešenje“ čipovanje, zbog čega je i kreiran problem. Strah je ultimativno oružje manipulacije narodom.

Svoju brigu za decu država je pokazala prisilnom vakcinacijom kada je ubrizgala 25 puta veću količinu žive od dozvoljenog.

Šabić tvrdi da će se čipovanje vršiti isključivo uz izričiti pristanak majke deteta, ali radi se o istom šablonu kao i sa vakcinacijama. Prvo se donese zakon uz naglasak „neobavezan“, a onda se promeni na prisilan uz drakonske kazne u slučaju odbijanja.

Radi se o finalizaciji projekta započetog u Srbiji još 2008 godine, koji podrazumeva uzimanje otiska majke i deteta odmah po rođenju. Briljantno rešenje obezbeđenja vrlo osetljivih biometrijskih podataka nije ponuđeno – iz opravdanih razloga.

 

Globalistička ideologija bazira se na trijadi nasilne vakcinacije, čipovanja i ilegalnog elektronskog praćenja. Svrha nije kontrola samih građana, nego totalitarna dominacija nad svakim aspektom života. Lične slobode, građanska prava i privatnost postaju stvar prošlosti.

Začetnik čipovanja bio je Američki naučnik sa Jejla, Hoze Manuel Rodrigez Delgrado poznat po svojim ne tako humanim, ali veoma uspešnim metodama kontrole uma. Hiruškom intervencijom Delgrado je u životinje ubacivao radio-prijemnik koji je povezao sa nervnim sistem i kontrolisao ih daljiski, pomou radio talasa.

Proslavio se po eksperimentu u kome je razbesnelog bika u areni zaustavljao pomoću pritiska na dugme radi-odašiljača. Svoju tehniku kontrole uma Delgrado je isprobao i kontrolom nad 25 ljudi, uglavnom žena.

Delgradova zastarela tehnika iz 1964. godine je znatno uznapredovala, a ukoliko gajite iluzije da posle ubacivanja čipa možete imati slobodu volje – zapitajte se da li ste fizički jači od razbesnelog bika.

Scroll to top