BalkansPress

Dobro došli!

Devin Antonović, sin nekadašnje velike ljubavi Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, nakon što je podneo tužbu protiv pevača za utvrđivanje očinstva otvorio je dušu.

On kaže da mu je žao što je morao da tuži Ilića i da mu nije jasno zašto ne želi da ga prizna, kada u telefonskim razgovorima pričaju kao otac i sin.

PROČITAJTE: IZVADIO JE PASOŠ I CARINICI SU OSTALI U ŠOKU Indijac ima 123 GODINE i samo 3 saveta za dugovečnost (VIDEO)

- Krivo mi je što je to moralo da dođe do Ministarstva pravde jer sam želeo da se to završi privatno između nas dvojice. Dao sam sve od sebe da tako bude, ali nažalost nisam uspeo u tome. Žao mi je što ću oca dobiti preko suda, a posebno što je sve toliko medijski propraćeno, jer to je ipak intimna stvar, ali na neke životne okolnosti nisam mogao da utičem - kaže Devin, koji se nikada nije sreo sa Miroslavom, iako su se nekoliko puta razgovarali putem telefonom.

  

- Ništa nisam tražio od njega, sem da se upoznamo i popričamo. Izborio sam se da postanem lekar anasteziolog u Americi, što je bilo vrlo teško postići, i za mene i za majku. Miroslav nije učestvovao kad nam je bilo najteže, pa ni sad nas ne štedi da se ovo što bezbolnije obavi. On i ja smo razgovarali više puta, i nikada mi nije reko: „Ti nisi moj sin”, zato ne razumem čemu ovo maltretiranje?! Sada prepuštam pravosuđu da dodeli pravdu - kaže Antonović.

devin antonovi mirjana miroslav ilic01_RAS_foto milorad milankovic

*Devin sa majkom, Foto: RAS Srbija

On tvrdi da ga je sve što se unazad nekoliko meseci događalo potpuno emotivno slomilo.

- Moja osećanja jesu varirala, ali i dalje želim da ga upoznam. Falio mi je sve ove godine. Kad sam ojačao i postao momak, potrebna mi je bila čvrsta muška ruka i autoritet. Mama je uvek bila jaka žena, ali više nije mogla da me šutne u zadnjicu kad je bilo potrebno. Da sam to imao, manje grešaka bih u životu pravio - kaže Devin.

PROČITAJTE: TUGA BESKRAJNA: Poslali ga u Beograd da postane lekar, a vraća im se u kovčegu...

 

Na pitanje da li će DNK analizu uraditi u Srbiji ili Americi, kako je to Ministarstvo pravde tražilo kaže da još nije doneta konačna odluka.

Zvao sam ga da sa porodicom dođe u Ameriku - Devin kaže da je čak zvao Miroslava da ga sa porodicom poseti u Americi. - U mom životu postoji mnogo ljudi koji su mi dali podršku kroz život, prijatelji, familija, a najviše moja sestra i majka. Najsrećniji bih bio kada bi se svi slagali, pa da je i Miroslav sa nama. Ja sam njemu i njegovoj porodici, poslao pozivnicu da dođu kad sam završio fakultet, međutim, oni to nisu prihvatili - otkriva Devin.

- Voleo bih da se u Srbiji uradi DNK test, ako Miroslav na to pristane, jer bi to bilo najlakše. Međutim, pošto je on već izjavio da mu ne pada na pamet da se podvrgne analizi u tom slučaju će morati da svedoče svedoci i svi dokazi da se prilože i na kraju da sud presudi hoće li ići na test ili ne. Da se ovo odigralo u Americi, zakon je takav, da otac mora da pristane na DNK analizu u svrhu utvrđivanja očinstva. U Srbiji još uvek o tome sud odlučuje - ističe Antonović, koji kaže da je nasledio muzički talenat od slavuja iz Mrčajevaca:

- Od detinjstva sam bio privržen muzici. Moja majka nije bila oduševljena i uvek je pokušavala da me usmeri u drugi pravac. Jednom sam sakupio sve svoje igrice i zamolio dedu da me odveze da ih prodam i kupim gitaru. Moguće da sam taj talenat nasledio od oca, mada mi je i majka talentovana.

Scroll to top