Dete je oko svog vrata vezalo kaiš i obesilo se o krevet, tvrdi policija.

Read more...

Belorusija je spremna za spajanje s Rusijom, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko na trećem i poslednjem danu svojih bilateralnih razgovora s predsednikom Vladimirom Putinom.

Read more...

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin rešio je da se razračuna sa sve bezobzirnijim kriminalnim grupama u zemlji. Otuda je Dumi predložio dopune krivičnog zakona čija je suština značajno pooštravanje zatvorskih kazni za "kumove" i "nekrunisane kraljeve podzemlja", ne samo za direktno učešće u zločinima, već i za samo članstvo u kriminalnim organizacijama.

Read more...

Valeri Rejes (24) iz Njujorka slikala se sa svojim dečkom Havijerom u apoteci, ne sluteći da će to biti njena poslednja fotografija objavljena na društvenim mrežama.

Oko 250 carinskih službenika pretražilo je u četvrtak 17 kuća i kancelarija na području Rajne-Majne, Baden-Virtemberga i Severna Rajne-Vestfalije.

Read more...

Nekoliko ljudi, među kojima četiri policajca, ranjeno je sinoć u predgradju Čikaga, saopštile su lokalne vlasti u SAD i dodale da je napadač uhvaćen. Međutim, od jutros se ispostavilo da je bilans daleko tragičniji.

Read more...
Scroll to top