Vest da je švedska lekarka Kristina Doktare, koja je Nobelovu nagradu za mir dobila 1988. kao članica mirovnih snaga UN, vratila tu nagradu, obišla je region. Da li je baš tako?

Read more...

Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko 1 čas po ponoći brutalno pretučeni na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije - Đakovo/Halmeu.

Read more...

Vlasti u Rusiji zabranile su danas šamanu Aleksanderu Gabiševu da napusti svoj rodni grad u Sibiru nakon što je zadržan u pritvoru tokom svog drugog pokušaja da ispešači do Moskve u okviru svoje, kako je naveo, misije da protera ruskog predsednika Vladimira Putina iz Kremlja.

Read more...

Porodica slavne pevačica saopštila je neočekivane vesti.

Read more...

Lider Demokratske partije Kosova (DPK), Kadri Veselji, ni nakon duže od tri sata provedenih u Specijalnom sudu u Hagu nije otkrio u kom svojstvu je saslušan, kao osumnjičeni ili svedok.

Read more...

Novi skandal potresa italijanski fudbal, a glavni inicijator je Ivan Zazaroni, čovek koji je prvi objavio da srpski stručnjak Siniša Mihajlović boluje od leukemije i time narušio njegovu privatnost i ostao bez velikog prijatelja.

Read more...
Scroll to top