Američki piloti su u junu tri puta tražili dozvolu za obaranje sirijskih aviona, saopštio je američki general Čarls Korkoran portalu „Militeri”. Piloti su se pozivali na samoodbranu.

Read more...

Američka koalicija je zvanično priznala da je izgubila trku sa Sirijskom armijom za prevlast nad teritorijom na sirijsko-iračkoj granici.

Read more...

Tinejdžerka iz Holandije Vera Mol (17) poginula je u bizarnom incidentu na odmoru u Španiji kome je kumovao jezički nesporazum.

Read more...

Doživotna zabrana predavanja u školama kazna je koja je snašla 36-godišnju Amenu Nazam-Kan, udatu profesoricu škole Tong iz engleskog grada Bradforda, u neposrednoj blizini Lidsa.

Read more...

Zahvaljujući društvenim mrežama ljudi pišu o svojim iskustvima i neprijatnostima koja se doživeli sa smeštajem, vremenskim uslovima i ugostiteljima.

Read more...

Kada su američki senatori glasali za novi paket sankcija protiv Rusije, teško da su mogli da pretpostave da će njihova dejstva izazvati ne samo oštru diplomatsku reakciju vodećih zemalja Evropske unije, nego i to da se u evropskoj informacionoj sferi pojavi tema evropskih sankcija SAD.

Read more...

Turska policija danas je razbila pokušaj gej aktivista da održe paradu ponosa u Istanbulu, uprkos izričitoj zabrani lokalnih vlasti.

Read more...
Scroll to top