Strogi propisi o zabrani pušenja na javnim mestima teraju zavisnike od nikotinskog dima da potraže svoj kutak.

Read more...

Sirotište Memfis u Tenesiju sredinom prošlog veka bilo je pravo crno tržište prodaje beba. Za nepune tri decenije, Džordžija Tan koja ga je vodila, prodala je gotovo 5.000 dece. Na ceni su bile plavooke i plavokose bebe.

Read more...

Rajder je rođen s retkim oboljenjem koje pogađa jednu od 50.000 osoba. Do sada je imao sto pedeset hirurških zahvata, koji su mu pomogli da jede, diše, govori, da živi. Međutim, bolest nije sputala ovog dečaka jer se on, trudi da živi poput svojih vršnjaka, bez obzira na sve.

Read more...

Tokom prošle godine otkriveno 1.339 onlajn grupa koje pozivaju na samoubistvo, koje su imale preko 200.000 postova i više od 12.000 korisnika.

Read more...

Ako bude "velike Albanije", biće i "velike Srbije".

Read more...

Volter Rodrigez, Argentinac odlučio je da se obračuna sa pedofilom koji je seksualno uznemiravao njegovu jedanaestogodišnju ćerku i zakazao sastanak s njim, pretvarajući se da se i dalje devojčica dopisuje s njim. Kada ga je ugledao, pretukao ga je na ulici, a potom pozvao i policiju.

Read more...

Devojka je imala povrede po rukama i glavi, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje.

Read more...
Scroll to top