Amerika je postala zemlja sa najvećim brojem obolelih od virusa korona na svetu, dok je broj žrtava porastao na 2.500. Jedan užasan snimak iz bolnice u Bruklinu za nešto manje od pola dana postao je gotovo viralan.

Read more...

Za razliku od drugih zemalja širom sveta, Švedska u doba pandemije nije uvela stroge zabrane i kazne kako bi sprečila širenje virusa korona.

Read more...

Ruska Federalna agencija za biomedicinu napravila je preparat za lečenje koronavirusa na osnovu antimalarijskog leka meflokvina, saopštila je pres služba te organizacije.

Read more...

U Sjedinjenim Američkim Državama do danas je potvrđeno 115.842 slučaja korona virusa tako da su SAD što je više nego u Kini i Italiji.

Read more...

Pacijenti koji su zbog koronavirusa ozbiljno bolesni u državi Njujork dobijaju ogromne doze vitamina C. Ovo se radi na osnovu obećavajućih izveštaja da je pomagao ljudima u teško pogođenoj Kini.

Read more...

U Americi se događa nešto što niko nije očekivao, virus korona se širi brže nego što se to događa u Italiji ili Španiji, koje su daleko iznad evropskog proseka. Na svakih hiljadu Njujorčana jedan je zaražen.

Read more...
Scroll to top