Broj poginulih u razornom zemljotresu koji je u petak pogodio Tursku porastao je na 31, dok spasioci pokušavaju da izvuku 45 ljudi iz ruševina.

Read more...

Koronavirus, koji je izbio u kineskom gradu Vuhanu, proširio se na nekoliko drugih država, a ubio je najmanje 25 ljudi.

Read more...

Berlinska policija saopštila je da je iz saobraćaja isključila jedan autobus sa pređenih 1,3 miliona kilometara zbog tehničkih kvarova koji ne dozvoljavaju dalje učešće u saobraćaju, pre svega ne nastavak putovanja ka Srbiji.

Read more...

Francuski predsednik Emanuel Makron izbacio je danas pripadnike izraelske policije iz crkve Svete Ane u starom delu Jerusalima, koja je po međunarodnim pravilima, francuska teritorija.

Read more...

Iranski poslanik ponudio je nagradu od tri miliona dolara „onome ko ubije američkog predsednika Donalda Trampa“, javila je iranska poluzvanična novinska agencija Isna.

Read more...

Dvanaestogodišnji dečak srpskog porekla brutalno je pretučen u Parizu jer je odbio da skine lančić s krstom kao priveskom.

Read more...

Predsednik Francuske Emanuel Makron sinoć je evakuisan zajedno sa svojom suprugom Brižit iz pariskog pozorišta kada je grupa demonstranata pokušala da nasilno uđe unutra.

Read more...
Scroll to top