Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, zatvorenik visokog profila u američkom pritvoru, nedavno je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Menhetnu pod veoma sumnjivim okolnostima.

Read more...

Kineske kompanije prestale su da kupuju poljoprivredne proizvode iz Sjedinjenih Američkih Država, a Peking razmatra uvođenje carina na svu američku poljoprivrednu robu nakon 3. avgusta, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Kine, prenosi Rojters.

Read more...

U američkom gradu Dejtonu u Ohaju došlo je do pucnjave, javlja RT. Lokalni mediji navode da je najmanje sedmoro ljudi poginulo, a 10-ak ih je ranjeno. Do pucnjave je došlo manje od 24 sata nakon napada u El Pasu u kojem je živote izgubilo najmanje 20 ljudi.

Read more...

Crni bilans terorističkog napada u Teksasu je 20 mrtvih i 26 povređenih, prenosi Sky News.

Read more...

Srpski državljanin teško je povređen kada mu je sunarodnik vezao glavu, a zatim ga sa nožem pod vratom i golog izveo na balkon, u napadu koji se desio juče u popularnom španskom letovalištu Kosta del Sol. Prema prvim informacijama koje je objavio portal "Olivepress", žrtva je preko očiju imala vezan peškir ispod koga se slivala krv, a jezivu scenu su posmatrali okupljeni prolaznici.

Read more...

Španska policija je brzom reakcijom i uz pomoć britanskih turista spasila život Srbinu koga je vezanog na balkonu držao sunarodnik koji mu je prethodno nožem isekao vrat, piše "Olivepress".

Read more...

Srpski državljanin prerezao je juče vrat zemljaku na balkonu stambene zgrade u španskoj luci Dukesa, navele su lokalne vlasti, prenosi portal theolivepress.es. Policajci su spasli život muškarcu, koji je prebačen u bolnicu, napadač je uhapšen, a imena žrtve i počinioca nisu saopštena.

Read more...
Scroll to top