Bugarska, koja trenutno pedsedava Eu, ima sve razloge da optuži Makrona da će pažljivo pripreman samit o Zapadnom Balkanu koji se održava u maju delovati kao vic. Evropska komisija ima razloga da Makronovu primedbu shvati kao zabadanje noža u leđa, a proevropski reformisti na Balkanu da optuže Makrona da im potkopava pozicije.

Read more...

Bračni par iz Švajcarske optuženi je za seriju ubistava, a među njihovim žrtvama je i mladić (25) iz Srbije!

Read more...

Princeza Jelisaveta Karađorđević (82) i njena ćerka Katarina Oksenberg (56) nalaze se u Njujork gde pokušavaju da pronađu Katarininu ćerku Indiju (26), nestalu posle hapšenja vođe zloglasne sekte kojoj je pripadala.

Read more...

Želela bih da posetim Srbiju, zemlju mojih predaka, poručuje Natalija Poklonska, deputat Državne dume Rusije.

Read more...

Vladimir Putin predsednik Rusije je spreman da se sastane sa američkim liderom Donaldom Trampom, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Read more...

Mlada Nigerijka živi u Lagosu i bavi se organizacijom gradskih događaja, a osim toga je i modna blogerka. Ništa to ne bi bilo neobično za mladu osobu koja prati trendove da se ne zove Srbija Vilson.

Read more...

Najveći nemački poslodavac, aerodrom Fraport, objavio je da radnicima koji im nedostaju nude godišnje plate između 25.000 i 30.000 evra.

Read more...
Scroll to top