Elitne specijalne jedinice svake države okupljaju najobučenije vojnike koje ta zemlja ima.

Read more...

Rusko Ministarstvo odbrane saopštava, u incidentu koji se dogodio u vazdušnom prostoru Sirije ruski avion Suhoj-35 oterao je američki stelt borbeni avion F-22 dalje od para ruskih borbenih aviona.

Read more...

Dok se bliži kraj godine koju će u Kaliforniji pamtiti po velikim požarima, u sredu u okolini Los Anđelesa besnelo je više požara, a više od 200 hiljada ljudi je bilo obuhvaćeno naredbom za evakuaciju, pa tako i elitna četvrt Bel-Er u kojoj je vatra zapretila da proguta na hiljade kuća.

Read more...

Pored brojnih saobraćajnih incidenata koji su do sada izazvali NATO vojnici u Poljskoj i baltičkim zemljama, sada se pojavio snimak o problemima NATO vojnika da zadrže pravac na asvaltnom putu.

Read more...

Ruski pilot dao je domaći zadatak i potpuno novi smisao izrazu "kontrola leta".

Read more...

Sukob je izbio između demonstranata i policije u Vitlejemu nakon odluke američkog predsednika Donalda Trampa da prizna Jerusalim za prestonicu Izraela. Izraelska vojska ranila je 17 osoba, jedna od kojih je u kritičnom stanju, kada su zapucali na demonstrante okupljene na protestima na Zapadnoj Obali i Pojasu Gaze.

Read more...

U Brazilu je uhapšena žena (37) optužena za ubistvo tinejdžerke koja je bila u osmom mesecu trudnoće, kojoj je zatim isekla stomak i uzela bebu.

Read more...
Scroll to top