Tramp je o stvaranju kosmičkih snaga počeo da govori još prošle godine, da bi sada naredio Pentagonu da pristupi formiranju posebnog roda oružanih snaga.

Read more...

Telo jedne Indonežanke pronađeno je u stomaku pitona od sedam metara, uhvaćenog na mestu gde je nestala žena dok je radila u svojoj bašti, prenela je danas tamošnja policija.

Read more...

Nezapamćena tragedija je mogla da se dogodi ove subote u Rusiji, gde se trenutno održava Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Read more...

Najmanje 17 osoba stradalo je danas u jednom noćnom klubu u Karakasu gde je izbila tuča, a zatim je jedna osoba bacila suzavac u gužvu, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Venecuele Nestor Reverol.

Read more...

Islamska država uputila je ozbiljne pretnje predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pre samo mesec dana, a sada su poslali pretnju direktno Moskvi.

Read more...

Smrtonosni grip kineske živine mogao bi da bude "bolest X" koja bi izazvala svetsku pandemiju.

Read more...

I ove godine nastavlja se kampanja “Zaustaviti vazduhoplovnu bazu Ramštajn“ koja ima za cilj da spreči ratnu pretnju koja proizilazi iz ove američke vojne baze u Kajzerslauternu u kojoj se nalazi " komandni centar za rat protiv Rusije", prenosi nemački portal kenfm.de. Građani će pod blokado držati bazu ramštajn od 23. juna do 1. jula 2018. godine.

Read more...
Scroll to top