Invazija pacova "normalna" je pojava poslednjih nekoliko godina u Švedskoj, ali veličina "Gulivera među pacovima" koji je nedavno uhvaćen u Geteburgu iznenadila je sve.

Read more...

Francuz koji je dobio u nasledstvo kuću od pokojnih rođaka otkrio je neverovatnu riznicu zlatnih poluga i novčića vrednih nekoliko miliona evra. Blago je bilo jako dobro sakriveno ispod nameštaja i u kupatilu.

Read more...

Zloglasni austrijski manijak Jozef Fricl koji je svoju ćerku 24 godine držao u podrumskoj tamnici i sa njom začeo sedmoro dece, imao je još jedan tajni podrum u svojoj gostionici.

Read more...

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan govorio je danas o amanetu koji mu je na samrti ostavio ratni predsednik Bosne i Hercegovine Alija Izetbegović i rekao da Turska "naravno nikada neće ostaviti" BiH.

Read more...

Gradonačelnik Italijanskog grada Kandela setio se praktičnog rešenja za sve manji broj stanovnika tako što je odlučio da iz gradske kase plati ljudima da se dosele.

Read more...

U gradu Harkovu, ćerka poznatog ukrajinskog oligarha Alena Zajceva, "leksusom" se zaletela u pešake na trotoaru i  ubila petoro ljudi.

Read more...

Vladimir Putin poručio je da Beograd i Banjaluka mogu da računaju na maksimalnu podršku Rusije! Moskva neće dozvoliti agresiju na Srbiju i Republiku Srpsku. Kolinda Grabar Kitarović ove Putinove reči prenela je šefovima u NATO paktu.

Read more...
Scroll to top