U centru Pariza je došlo do velike eksplozije. Na lice mesta pristiže veliki broj vozila hitne pomoći i vatrogasaca.

Read more...

Grčka je danas obavestila nemačku kancelarku Angelu Merkel da postoje pravne osnove za pokretanje zahteva za odštetu od više milijardi evra zbog nacističke okupacije te zemlje u Drugom svetskom ratu.

Read more...

Portparol vlade i državni sekretar u kabinetu premijera Bendžamin Grivu je hitno je evakuisan nakon što je 15 demonstranata nasilno ušlo u prostor Ministarstva.

Read more...

Albanski premijer Edi Rama je u svojoj novogodišnjoj poruci rekao da je otvaranje granice sa Kosovom samo početak i da je u planu isti postupak kada su u pitanju Crna Gora, Makedonija i Grčka.

Read more...

Nemačka će se suprotstavljati raspoređivanju raketa srednjeg dometa sa nuklearnim bojevim glavama u Evropi, ako se raskine Sporazum o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa, izjavio je nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas u intervjuu za agenciju DPA.

Read more...

Više izraelskih raketa palo je večeras u blizini Damaska a većinu njih oborila je sirijska protivvazdušna odbrana, javila je državna tv citirajući vojne izvore.

Read more...

Najaktivniji evropski vulkan Etna na Siciliji eruptirao je u ponedeljak, a instrumenti su zabeležili više od 130 potresa, a najjači je bio 4,3 stepena.

Read more...
Scroll to top