Ruski IL-20 u kojem se nalazilo 14 ljudi je oboren raketom sirijskog kompleksa S-200, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Read more...

Uragan Florens, koji je pogodio američke savezne države Severnu i Južnu Karolinu i Virdžiniju, do sada je odneo 17 života, prenela je agencija AP.

Read more...

Ruska “korporacija za razvijanje aviona” je izjavila, da će ruska vojska uskoro primiti prvu narudžbinu Su-57 borbenih aviona pete generacije, aviona koji je ranije bio poznat kao PAK FA i T-50.

Read more...

Objavljen je trenutak u kada je u četvrtak izboden nožem Žair Bolsonaro, kandidat krajnje desnice na brazilskim predsedničkim izborima sledećeg meseca.

Read more...

Džon Mekejn, jedan od najuticajnijih američkih senatora preminuo je u 81. godini nakon borbe sa tumorom na mozgu koji mu je dijagnostikovan sredinom 2017. godine.

Read more...

Posle više od sto godina, Vladimir Putin je prvi ruski državnik koji je prisustvovao svadbi u inostranstvu. Pre njega je, u maju 1913, poslednji ruski car Nikolaj Drugi bio na svadbi ćerke jedinice nemačkog imperatora Vilhelma Drugog. Istoričari su zapisali da je pored ruskog cara na svadbi Viktorije i princa Ernesta Hanoverskog bio i britanski kralj.

Read more...

Završava se velika anketa Evropske unije koja treba da pruži uvid u to šta građani misle o ukidanju sezonskog pomeranja kazaljki.

Read more...
Scroll to top