BalkansPress

Dobro došli!

Moskva - Ruski istražni organi su u kratkom roku uspeli da otkriju počinioce zločina u Podmoskovlju, koji su, pržeći telo čoveka na roštilju, pokušali da prikriju ubistvo?!

U prodavnici alkohola kasno uveče u Zelenogradu 29-godišnji Sergej je navratio da kupi piće za rođendan. Dok je kupovao votku upoznao je Anastasiju (29) i Alekseja (31) koji su ga pozvali u goste. Već pijani, uzeli su "dopunsku dozu", a zatim se posvađali, pa potukli.

 

Domaćin je zgrabio čekić i više puta udario u glavu gosta koji je do tada sedeo sa njim za stolom, i ubio ga. Aleksej je raskomadao telo. Anastasija je rezervisala kućicu u odmaralištu u selu Lopotovo u Solnčnogorsku u Podmoskovlju.

Tamo su otišli taksijem, a isečeno telo poneli u torbama. Zatim su ljudsko meso stavili na upaljeni roštilj. Pijani ubica je mislio da je tako zameo trag ubistva. Međutim, neprijateni miris paljevine privukao je pažnju stražara. On je brzo pozvao policiju koja je u blizini pronašla odsečanu ljudsku glavu, odrezanih ušiju!

Istražni organi su brzo pronašli osumnjičeni par koji je, posle svega, otišao na spavanje u svoju kućicu. Kad je policija stigla pred kućicom je bio roštilj na kome su pekli ljudsko meso. Pronašli su i sekiru kojom su iseckali telo ubijenog, zatim testeru i čekić. Policija je pronašla i medicinske rukavice na kojima su bili tragovi krvi.

KUVARI

Ubica Aleksej ranije je radio kao šef kuhinje u jednom moskovskom restoranu. On je priznao da je ubio i raskomadao čoveka sa kojim je u nedelju pio. I Anastasija je svojevremeno radila u restoranu, ali je pre mesec dana dala otkaz.

(Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top