BalkansPress

Dobro došli!

Konuzualrna služba ambasade Srbije u Atini za sada nema informaciju da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu između grupe Srba i dvojice Švajcaraca.

To je rečeno Tanjugu u Ambasadi Srbije u Grčkoj.

Grčki sajt ermisnews.gr preneo je vest o sukobu grupe Srba sa dvojicom Švajcaraca, navodeći da je jedan od njih prebačen u bolnicu i hospitalizovan, dok je drugi imao samo manje povrede po rukama.

 

Grčki portal navodi da je incident je privukao veliku pažnju tamošnjih ugostitelja koji veruju da netrpeljivost izmedu Srba i Britanaca i Amerikanaca mora da prestane.

Oni smatraju da ako se nastave tuče mladih koji su pod dejstvom alkohola, ko zna šta bi sledeće moglo da se desi, prenosi ermisnews.gr.

Inače, nakon ubistva američkog turiste Bakarija Hendersona na Zakintosu grčki mediji i zvaničnici posvećuju posebnu pažnju tučama na "ostrvima za zabavu", a portal koji je preneo vest navodi da je "novi incident izazvao pažnju uticajnih ljudi za Zakintosa".

"Oni smatraju da nešto pod hitno mora da se preduzme povodom nedavnih događaja. Boje se da će incidenti između Srba, Britanaca i Amerikanaca pod uticajem alkohola eksalirati u pravi ulični rat", navodi portal.

(Ivor: Tanjug)

Scroll to top