Natalija Borisovna Borodina je Ruskinja koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kada je naga visila sa prozora suvozačevog mesta.

Ruskinja, koju je prijateljica snimala telefonom, dok je ona kroz otvoren prozor visila, samo u donjem vešu, je doživela tragičan kraj.

 

Naime, Natalija koja je poreklom iz Moskve, skinula je svoj bikini i dok je izvodila zavodljive pokrete telom, ne videvši banderu, zabacila je glavu i dobila je teške povrede. Umrla je na putu ka bolnici, prenosi Dejli Mejl.

Kao što su ruski mediji otkrili, Borodina ima i dete, ali nije u braku. Policija je uhapsila vozača automobila, Ukrajinku Ivanu Bojračuk, koja je bila i snimatelj ovog nesrećnog slučaja. 

Ruski medij "Moskovski Komsomolec" napisao je da 95 odsto Rusa u inostranstvu pogine isključivo zbog "sopstvene gluposti".

- Dok drugi umiru zbog terorizma ili prirodnih katastrofa, naši ginu zbog budalaština, i to sopstvenih", piše list.

U ruskim medijima su se pojavile informacije da je Natalija Borisovna Borodina, radila kao poslovna pratnja, ali su njeni prijatelji i porodica to demantovali. Zbog lažnih optužbi su podigli tužbu protiv tih medija.

Porodica se sočava i sa dodatnim problemom jer nema dovoljno novca za prebacivanje tela u Rusiju, jer ova nesrećna Ruskinja nije uplatila osiguranje pred odlazak u Dominikani. 

Scroll to top