BalkansPress

Dobro došli!

Brat i sestra iz Velsa osuđeni su na kaznu zatvorom nakon što je otkriveno da su uz učestvovanje treće osobe, zavodili decu preko interneta, a i međusobno su se upuštali u se*sualne odnose, iako su u krvnom srodstvu.

 

Metju Tačer (26) odležaće 26 godina, njegova polusestra Emili Tompson dobila je 12, a treća osoba - Mendi Rajt sedam godina zatvora.

Policija je najpre uhapsila Tačera koji je putem društvene mreže dogovarao susret s osobom koja mu se predstavljala kao 14-godišnjakinja.

Tužiteljka Suzane Tomas je izjavila sudu u Južnom Velsu da je četovanje preko Fejsbuka postepeno postajalo "seksualne prirode". Zatim je Metju organizovao sastanak, a kada se pojavio na njemu, žena koja mu je slala poruke predstavljajući se kao devojčica, pozvala je policiju.

U okviru istrage, policija je proverila Tačerov telefon.

Sadržao je šokantno otkriće: stotine eksplicitnih fotografija otkrile su da je u seksualnom odnosu s polusestrom Emili Tompson, starom 18 godina.

Ono što je još gore je to da su njih dvoje bili deo tria, koji je delio eksplicitne fotografije i tekstualne poruke o njihovoj seksualnoj eksploataciji troje dece.

Sve troje je priznalo krivicu za 36 tačaka optužnice u vezi sa seksualnim zlostavljanjem dece mlađe od 16 godina.

(BalkansPress / News.com.au)

Scroll to top