Kruzer Norwegian Breakaway sa 4.000 putnika prošao je kroz snežnu oluju na putu od Bahama do Njujorka.

Kako navode, putnici su na društvenim mrežama podelili utiske o užasu koji su preživeli.

 

Putnici na kruzeru opisali su "noćnu moru" koju su doživeli kada je brod u četvrtak uveče uplovio u oluju iznad Atlantskog okeana.

- Mislila sam da nikad neću doživeti situaciju koju bih opisala kao najstrašniji trenutak svog života. Ovo je bio najgori trenutak u mom životu - ispričala je za CBS News putnica Karolin Ros.

Ostali su iskustvo nazvali traumatičnim, a neki su rekli da se zbog njega više nikada neće odlučiti na slično putovanje.

 

- Kada ste na brodu usred okeana i voda se sliva niz stepenište, ne mislite da će se to dobro završiti. Naša soba bila je prekrivena s pet centimetara vode koja je bila svuda - izjavio je putnik Del Ros. 

Putnici su na društvenim medijima naveli i da je usred oluje bila velika panika među ljudima: 

 

- Ljudi su plakali, svi su povraćali, bila je to noćna mora. Kruzer je bio toliko nagnut, tresla sam se - ispričala je Olivija Ros. 

Putnici su takodje naveli da je svuda bilo slomljenog stakla i da su tuševi "eksplodirali", prenosi Index.hr. 

CBS News kontaktirao je kompaniju Norwegian Cruise Line i zapitao zašto je odlučeno da se putuje u Njujork nakon najave čudovišne oluje u tom području, nakon čega je ta firma objavila izvinjenje putnicima zbog "ekstremnijih vremenskih uslova od očekivanih".

(BalkansPress / Index.hr)

Scroll to top