BalkansPress

Dobro došli!

Devojka je imala povrede po rukama i glavi, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje.

Tridesetsedmogodišnja Rosanhela Almeida dos Santos iz Brazila, za koju se verovalo da je umrla od septičkog šoka nakon dva srčana udara, greškom je sahranjena živa. Nakon 11 dana vriske, zapomaganja i svakog pokušaja da se izbavi odatle, ona je ipak preminula.

PROČITAJTE: BRUTALNA SMRT: Bivši fudbaler RASKOMADAN, pa bačen u džakovima, identifikovali ga po otiscima prstiju

Rosanhela je u bolnici proglašena mrtvom 28. januara, a već sutradan je sahranjena. Ljudi koji žive u neposrednoj blizini groblja na kome je sahranjena, 9. februara javili su njenim rođacima da se iz groba čuju vriska i udarci.

Dok su oni stigli da otvore grob, Rosanhela je preminula. Njeno telo je bilo drugačije okrenuto i još uvek toplo, a imala je i povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje.

 

Porodica veruje da je greškom proglašena mrtvom i zbog toga su incident prijavili policiji.

Njena sestra, Izamara Almeida rekla je da ne žele da optuže nijednog doktora, da ne žele da stvaraju nikakve probleme, ali i da je svakako nemoguće da neko i posle 11 dana bude topao kad ga izvade iz groba.

PROČITAJTE: "BOLELO ME JE MNOGO!" Glumac je silovao, a njegov prijatelj je držao svoj p*lni organ u njenim ustima! Sara iznela užasne detalje!

Policija je uzela izjave od članova porodice i drugih ljudi, a naveli si u da će ukoliko bude neophodno, Rasanhelino telo biti ponovo ekshumirano kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo.

Portparol bolnice u kojoj je Rosanhela proglašena mrtvom, istakao je da će obezbediti sve potrebne informacije koje od njih budu tražili članovi porodice ili državni organi.

Pogledajte video:

Scroll to top