Dvogodišnja Kijara Mur juče je preminula nakon izvlačenja iz ukradenog automobila, bačenog u reku, u kom se nalazila prilikom krađe u Engleskoj.

Devojčica je pronađena u plutajućem sivom "miniju" kojeg se lopov "otarasio" nakon mahnite potrage policije u Zapadnom Velsu, u Engleskoj.

 

Policija je beznadežno tragala dva sata za automobilom Kijarine mame Kim, koji je navodno ukraden dok je devojčica sedela na zadnjem sedištu. I njeni rođaci uključili su se u potragu, apelujući na korisnike društvnih mreža da dojave informacije.

Na društvenim mrežama rođaci su pokrenuli veliku potragu za malenom Kijarom kojoj je treći rođendan trebalo da bude proslavljen sledeće nedelje.

 

 Automobil je nestao u 15.30 sati, a policija ga je kasnije pronašla u reci Teifi. Spasilačke ekipe oslobodili su dete iz olupine, a onda je odvezli u bolnicu.

Kijarin tata, ipak, potvrdio je da je devojčica preminula noćas u bolnici, uz srceparajuću poruku na Fejsbuku da je imala "sjajan, ali kratak život".

Policija je izvestila kako do sada niko nije uhapšen i da je istraga u toku. Takođe su zamolili sve potencijalne svedoke da se jave.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top