Trogodišnji blizanci pronađeni su zaključani u malenom drvenomsanduku, koji je zaključan lancima i katancem, dok su im roditelji bili na poslu. Policija ih je zatekla u drvenoj kutiji "bez igračaka, bez jastuka i bilo kakvog komforta", piše news.sky.com.

Dečaci žive u gradu Aparesidinju u brazilskoj državi Espirito Santo. Policija je navela da je dobila anonimnu dojavu da su dečica zaključana u sanduku.

 

DECA OČAJNIČKI POKUŠAVALA DA IZAĐU

Policija je primetila da je nekoliko dasaka pomereno jer su deca verovatno očajnički pokušavala da izađu iz sanduka. Deca su odvedena u sklonište, dok su roditelji, oboje seljani, uhapšeni pod sumnjom da su zapostavljali decu, piše fatimanews.com.

*Roditelji su decu držali u drvenom kavezu, Foto: folhavitoria.com.br

KAKAV NAČIN DA SE ODGAJAJU DECA!

Kapetan policije je rekao da su se roditelji pravdali na sledeći način: "Rekli su da su decu držali u sanduku da bi oni mogli da završavaju svoje poslove u kući i u polju". Ali, prostor je bio veoma mali i to podeljen na dva dela tako da braća nisu mogla ni da se dodiruju. Bez igračaka, jastuka i ikakvog komfora".

PROČITAJTE: OVE GODINE SAM OTROVALA 30 KEROVA I JOŠ ĆU: Ova žena ubija nedužne životinje, a niko ne reaguje? (FOTO)

Roditelji su odvedeni u lokalni policijsku stanicu gde su dali izjave, a potom su pušteni. Policija je navela da blizanci nisu na sebi imali vidljive znake zlostavljanja i zanemarivanja.

(BalkansPress / Telegraf)

Scroll to top