Leutrim B, Albanac iz Prištine, objavio je na Fejsbuku prepisku sa osoboljem jednog hotela u Draču. Osoblje ovog hotela je brutalno izvređalo ovog Albanca.

“Hteo sam da provedem vikend u Albaniji sa porodicom i želeo sam da rezevrišem hotel da ga ne bih tražio kad stignem tamo. Kontaktirao sam hotel “Ylli Detit“ preko mesindžera, kao što se vidi na slici, i oni su mi odgovorili da ne mogu rezervisati jer se mora platiti unapred. Nakon toga sam rezervisao drugi hotel gde nije trebalo platiti unapred za rezervaciju.“, napisao je Leutrim na Fejsbuku. Međutim, nakon toga, u petak uveče, dobio je poruku od hotela sa pitanjem da li će doći zato što je rezervisao. Odgovorio im je da neće, jer nije kod njih rezervisao, pošto su mu tražili da plati unapred, a on to nije mogao. Obavestio ih je da je rezervisao drugi hotel gde mu nisu tražili da plati unapred, nakon čega je dobio sledeći odgovor:

 

“Vi, Kosovari, ste svinjske rase, malo su vam Srbi naudili.“ Hotel “Ylli Detit“ je potom uputio javno izvinjenje svim građanima tzv. Kosova.

“Javno se izvinjavamo na uznemiravanju i nesporazumu koje je pričinjeno našem klijentu od strane našeg neodgovornog osoblja koje je dobilo zaslužnu kaznu. “, pisalo je na zvaničnom Fejsbuk profilu ovog hotela.

PROČITAJTE: PUTIN I TRAMP SU RAZGOVARALI I O SRBIJI! Evo šta su ruski i američki lider PRIČALI O NAMA!

 

(BalkansPress / Kosovo24sata)

Scroll to top