BalkansPress

Dobro došli!

Ruske tinejdžerke Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17) priznale su ubistvo 57-godišnjeg oca Mihaila Kačaturijana, zbog čega im preti 15 godina zatvora.

Kako se navodi, sestre su izbole oca nasmrt posle godina mučenja i seksualnog zlostavljanja.

 

Prema policijskim izveštajima, sve tri sestre priznale su ubistvo oca tvrdeći kako su godinama trpele seksualno, psihičko i fizičko zlostavljanje.

Njegovo telo je pronađeno sa nekoliko uboda blizu lifta.

"Mrzele smo ga i želele smo samo jednu stvar - ili da nestane ili da ga nikad nismo poznavale", rekla je Kristina.

Marija

*Marija; foto: Youtube/Printscreen

Navodno, otac ih je zlostavljao na različite načine, a jednom prilikom je jedna od njih morala da pojede pseće dlake sa poda.

"Jednom je Mihail pronašao pseće dlake na tepihu i pozvao jednu od ćerki i naterao Je da to pojede", rekao je porodični prijatelj.

 

Kako bi mogao da ih špijunira dok nije kod kuće, postavio je kamere, a postoje informacije i da ih je seksualno zlostavljao.

Kristina

*Kristinafoto: Youtube/Printscreen

Jedna od sestara je pokušala samoubistvo. Ukoliko budu osuđene preti im od 10 do 15 godina zatvora.

Na dan ubistva, sestre kažu da im je pretio nožem. Jedna od njih ga je zgrabila i ubola ga, a potom su se i ostale pridružile. On je uspeo da pobegne iz stana, ali je izdahnuo kod lifta zgrade. Takođe, otac im je bio zavisnik od heroina.

Angelina

*Angelina; foto: Youtube/Printscreen

Čak i prijatelji i komšije kažu da je bio pravi tiranin, a da je njegova žena, majka tri devojke, pobegla od maltretiranja.

"Uvek ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu i pretio da će ih ubiti. Majka je pobegla, a on je ćerkama zabranio svaku komunikaciju sa njom. Kačaturijan je bio povezan sa podzemljem, bio je poput mafijaškog bosa", rekla je jedna porodična prijateljica.

Scroll to top