Bivši oficir NATO-a na Kosovu i Metohiji, Norvežanin Kristian Kaš dočekao je Vladimira Putina ispred Hrama Svetog Save u Beogradu i zamolio ga da pošalje Srbiji PVO u PRO sistem S-400 kako bi se sprečila agresija na Srbiju od strane NATO ili bilo koga drugog.

PROČITAJTE: PUKOTINE U OPOZICIJI OKO NAČINA POLITIČKE BORBE: Sad zaratili Sergej i Biljana...

– Dragi predsedniče Putine, kao norveški državljanin sa stalnim prebivalištem u Srbiji, izjavljujem vam dobrodošlicu iz dubine mog srca. Hvala Vam što ste podrška Srbiji!

 

- Hvala vam što podržavate Srbiju po pitanju južne autonomne pokrajine Kosova i Metohije! Hvala Vam što podržavate celi srpski narod, a sad vas molim, gospodine Putin, dajte Vaš S-400 raketni odbrambeni sistem predsedniku Vučiću! Neophodan nam je Vaš S-400 sistem da se branimo od agresije Albanije, od NATO agresije i agresije NATO članice Norveške – rekao je Kaš.

Bivši oficir NATO je posebno zahvalio Putinu što je došao da ulije nadu srpskom narodu da nije sve gotovo za Kosovo i Metohiju.

PROČITAJTE: PUTIN KRENUO NA ŠIPTARE! Čim se vratio u Moskvu održan Hitan sastanak Saveta bezbednosti Rusije, na stolu PROBLEM ZVANI PRIŠTINA!

Kristijan Kaš u Beograd je došao prvi put u decembru 2000. godine. Bio je oficir Kfora, a onda se izvinio Srbiji. Od tada, živi u Srbiji i brani srpske interese.

Scroll to top