Moskovska policija uspela je vrlo brzo da uhvati ubicu poznate moskovske blogerke, foto-modela Jekaterine Karagalove (25) koja je bila mis Maksim 2018. Nju je ubio nožem fudbalski trener Maksim Garajev (33) iz Baškirije.

PROČITAJTE: DARKO LAZIĆ PREŽIVLJAVA DRAMU "Lekari kažu da će biti bolje, ali ne verujem!

Garajev je kazao da ga je lepa Jekaterina mnogo puta vređala da malo zarađuje, a i da nije muškarčina. To je kod njega izazvalo bes i on je pet puta udario nožem u predelu vrata i grudi. Sada se Maksim kaje i sarađuje sa inspektorima.

 

Ubistvo se dogodilo 22. jula, a rodbina je alarmirala policiju, jer nije odgovarala na telefonske pozive. Roditelji su 27. jula došli u zgradu gde je bila podstanar i telo ubijene devojke pronašli u koferu. Trag ubice je pronađen zahvaljujući video-kamerama.

Nedavno se Jekaterina vratila iz Grčke i napisala na blogu: "Pozdrav Moskva, vratila sam se sa veselog puta na Krf". Ona je 30. jula trebalo da napuni 25 godina, a planirala je slavlje u društvu bogatog 52-godišnjeg udvarača koji je priznao da su sa dogovorili da putuju u Holandiju.

*Ubica Maksim Garajev

Planove im je pokvario drugi Jekaterinin ljubavnik, Garijev, koga je dočekala u stanu u erotskom rublju. Kada je video spakovani kofer, posvađali su se i došlo je do tragedije. Ubica je pokušao da je stavi u kofer, ali nije uspeo da je "ugura" jer je bila visoka 170 centimetara. Zato je samo poklopio u koferu, a svoju okrvavljenu odeću je složio u drugi kofer i odneo ga u kontejner.

Scroll to top