Srpski državljanin teško je povređen kada mu je sunarodnik vezao glavu, a zatim ga sa nožem pod vratom i golog izveo na balkon, u napadu koji se desio juče u popularnom španskom letovalištu Kosta del Sol. Prema prvim informacijama koje je objavio portal "Olivepress", žrtva je preko očiju imala vezan peškir ispod koga se slivala krv, a jezivu scenu su posmatrali okupljeni prolaznici.

PROČITAJTE: ALBANSKI TERORISTA NAĐEN MRTAV U HOLANDIJI: Sarađivao s Haradinajem, završio raskomadan u kanalu

Ovaj portal je naveo da je veću tragediju spečila brza akcija policije koja je uspela da uđe u zgradu i obuzda napadača.

Međutim, sada su isplivali novi detalji incidenta. Prema pisanju španskog portala "Južni dnevnik", u hapšenju napadača policiji je pomogla njegova supruga, a povod za napad najverovatnije je bila ljubomora. Zvanično se niko iz policije nije detaljnije izjašnjavao o ovom slučaju, a više informacija za sada nema ni Ministarstvo spoljnih poslova.

 

Napadač, njegova supruga i žrva navodno su zajedno boravili u sobi hotela u Kosto del Solu, navodi "Južni dnevnik". U trenutku napada žena je bila u sobi, ali je brzo prestravljena izletela napolje strahujući da bi muž mogao i nju da povredi.

PROČITAJTE: MASAKR U ZAGREBU: Ubio bivšu suprugu, njenog partnera i četvoro dece

Kako tvrdi ovaj portal, ona je sa ulice posmatrala kako njen muž preti nožem muškarcu, kada su je policajaci zamolili za pomoć. Žena se ušunjala i otvorila vrata policiji, koja je nakon toga odjurila do balkona i uhapsila njenog muža.

Istraga o napadu je otvorena, a sumnja se da su akteri incidenta bili u nekoj vrsti ljubavnog trougla i da je motiv agresije bila ljubomora.

Žrtva je prevezena u bolnicu sa ranom na glavi koja je zahtevala 11 šavova. Sva krv koja se slivala niz njegovo telo došla je iz te posekotine.

Scroll to top