MUŠKARAC iz Ukrajine odsekao je penis čoveku koji mu je silovao ženu nedaleko od njihovog doma u Ukrajini. Događaj se dogodio prošli vikend.

PROČITAJTE: MAJKA MONSTRUM pretukla svoju bebu pa izašla sa dečkom: Komšinica se srušila pred jezivim prizorom (FOTO/VIDEO)

Suprug(27) vraćao se u kuću u selu Shechenkovo kad je video muškarca kako mu napastvuje ženu, piše Daily Mail. Žena je bila u restoranu s prijateljima. Napao ju je 25-godišnji Dmitri Ičenko. Policija je kazala da joj je 25-godišnjak prekrio usta da ne može vrišti i odvukao je u obližnje grmlje.

 

Suprug žrtve stigao je nakon desetak minuta. Čuo je nekakvu buku iz grmlja. Približio se i vidio kako mu Ičenko siluje suprugu. Prvo ga je udario u glavu, a onda je izvadio nož i muškarcu odsekao penis. Vrištanje silovatelja probudilo je okolne stanare.

Advokat muškarca koji je odsekao silovatelju penis kazao je kako je njegov klijent izgubio kontrolu.

"Suprug nije mogao da kontroliše svoje akcije. Nije bio svestan što radi", rekao je advokat muškarca kojem sad preti zatvor.

Nakon što je silovatelju odsekao penis, muškarac je u stanju šoka šetao nekoliko kilometara.

"Ne znam što mi se dogodilo", rekao je medijima.

Silovatelj je hitno operisan, a nakon bolnice ga čeka zatvor. Pravdao se da ga je nedelju dana ranije napustila devojka i da je taj dan popio litar vodke.

U zatvor bi mogao i čovek koji je obranio ženu od silovatelja. Ako ga proglase krivim, preti mu do osam godina zatvora. Silovatelj može dobiti pet.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top