Proslavljeni glumac i režiser Klint Istvud izjavio je za magazin "Eskvajer" da podržava politiku Donalda Trampa i da će na predsedničkim izborima u novembru glasati za njega.

Dvostruki dobitnik oskara za režiju Klint Istvud rekao je da između Hilari Klinton i kontroverznog milijardera uvek bira Trampa jer govori ono što misli, iako to nije uvek politički korektno.

"Tramp je na putu nečega, zato što je tajno svima dosta političke korektnosti, ulizivanja. Zapravo smo u generaciji p***ica. Danas smo svedoci situacija gde ljude optužuju da su rasisti i sl. Kada sam odrastao, takve stvari nisu bile shvatane kao rasizam", dodao je Istvud.

On veruje da bi kandidatkinja demokratske stranke nastavila politiku Baraka Obame, koju je u više navrata otvoreno kritikovao.

Zaključio je da oba kandidata nisu sjajan izbor za SAD i da i republikanci i demokrate izazivaju nepoverenje kod građana.

Prema poslednjim istraživanjima Hilari Klinton je povećala svoju prednost u odnosu na Trampa pa ona sada iznosi oko sedam odsto.

 

 

(Izvor: Novosti.rs / Gazeta.ru)

Scroll to top